FOTO

VELIKO FINALE Dodijeljena priznanja najboljim ekipama Pozoj Handball Cupa!

Oko 1.600 rukometaša i rukometašica iz sedam država u četiri dana odigralo je 328 utakmica u čak sedam sportskih dvorana diljem Međimurja

U nedjelju, 25. kolovoza u popodnevnim satima u dvorani Graditeljske škole Čakovec upriličena je velika završnica četvrtog izdanja Pozoj Handball Cupa. Pred punom dvoranom navijača odigrano je finalnih osam utakmica i dodijeljene su medalje najboljim ekipama u kategorijama U-11, U-13, U-15 i U-17.

Do naslova prvaka u najmlađoj kategoriji dječaka do 11 godina došla je domaća ekipa Muškog rukometnog kluba Čakovec, pobijedivši ekipu Rukometnog kluba Metalac rezultatom 11:18. Među djevojčicama istog uzrasta najuspješnije su bile rukometašice Rukometnog kluba Lokomotiva Zagreb koje su u finalu odmjerile snage s poljskom ekipom SPR Grunwald Ruda Śląska.

U kategoriji trinaestogodišnjaka domaće ekipe MRK-a Čakovec i ŽRK-a Zrinski zauzele su druga mjesta. Rukometaši MRK-a u finalu su izgubili od rukometaša Rukometnog kluba Zadar 2013, a igračice ŽRK-a Zrinski od Rukometnog kluba Lokomotiva Zagreb. Prva utakmica završila je rezultatom 9:18, a druga 14:7.

Uzbudljiva utakmica petnaestogodišnjaka i to između Muškog rukometnog kluba Sesvete i Rukometnog kluba Zadar 2013 rezultirala je još jednom pobjedom Zadrana. Ekipu iz Sesveta na kraju su savladali s tri gola razlike (16:19). U istovjetnoj kategoriji djevojaka slavile su Slovakinje MHK Bytča koje su se u finalnoj utakmici pokazale boljima od Ženskog rukometnog kluba Koka, pobijedivši ih 16:21.

Utakmice najstarijih dobnih skupina ujedno su bile najnapetije. Najstariji dječaci, uzrasta 17 godina, iz Rukometnog kluba Zadar 2013 nisu uspjeli osigurati još jednu medalju zlatnog sjaja. U zadnjoj utakmici bolji od njih bili su rukometaši Muškog rukometnog kluba Sesvete.

Utakmica je završila rezultatom 18:10 u korist Sesveta. Šećer na kraju turnira bila je najiščekivanija utakmica u kojoj su snage odmjerile najstarije rukometašice Ženskog rukometnog klub Zrinski i Rukometnog kluba Podravka.

Pred punim tribinama GOC-a domaće igračice zaključile su posljednju utakmicu turnira rezultatom 21:15 i odnijele zasluženu pobjedu sa šest golova razlike.

Ostale rezultate turnira možete pogledati u mobilnoj aplikaciji Pozoj Handball Cup.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije