UŽARENA ATMOSFERA

POZOJ HANDBALL CUP Drugi dan odigrano 89 utakmica, danas slijedi još toliko!

Osim sporta i zabave, drugi dan turnira organizirane su i edukativne aktivnosti za sudionike

Drugi dan četverodnevnog rukometnog turnira Pozoj Handball Cup odigrano je 89 utakmica u šest sportskih objekata u Međimurju.

Grupna faza natjecanja odigrava se u Sportskoj dvorani Graditeljske škole Čakovec, ATON-u u Nedelišću, balon-dvorani kod Učiteljskog fakulteta u Čakovcu, dvorani II. osnovne škole Čakovec, kao i dvoranama u Prelogu i Maloj Subotici.

Osim sporta i zabave, drugi dan turnira organizirane su i edukativne aktivnosti za sudionike u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Međimurske županije i Policijskom upravom međimurskom. Stručnjaci Djelatnosti za zaštitu metalnog zdravlja, prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti i Djelatnosti za javno zdravstvo i promicanje zdravlja dijelili su promotivne materijale i održali zanimljive radionice. Uz temu pravilne prehrane i zdravog načina života, sudionici su imali prilike uživo vidjeti usporedbu zdravih pluća i pluća pušača te isprobati tzv. „pijane naočale”.

Treći dan turnira na rasporedu je grupna faza natjecanja, dok je nedjelja rezervirana za polufinalne i finalne utakmice. Velika završnica uz svečanu podjelu medalja održat će se u centralnoj dvorani turnira – Sportskoj dvorani Graditeljske škole Čakovec, s početkom u 12:20.

Najnovije rezultate i raspored utakmica možete pratiti u mobilnoj aplikaciji Pozoj, na društvenim mrežama, ali i uživo s tribina.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije