Mursko Središće bez utakmice Osijeka i Senica

Za danas u 18:00 sati mediji su najavljivali pripremni prijateljski susret u Murskome Središću između našeg prvoligaša Osijeka i slovačkog prvoligaša Senica. Na žalost susret nije odigran.

Iz oba kluba stigle su vijesti o problemima oko igračkog kadra. Još dan ranije trener Osječana Stanko Mršić se požalio na ozljede nekolicine igrača te da dio igrača traži angažman u drugim klubovima. Probleme su javili i Slovaci tako da susret nije odigran. Ekipa Osijeka održala je tek svoj trening.

Kako su si domaćini u Murskome Središću dali truda oko uređenja travnjaka, najavili su susret i sve ostalo što treba u pripremi jedne nogometne utakmice ostaje dojam neozbiljnosti klubova koji su najavili susret pa ga zatim vrlo kasno otkazali.

Oba kluba će igrati u prvom pretkolu Lige UEFE 05. srpnja pa bi im ovaj susret sigurno jako dobro došao da vide na kojoj su kvalitativnoj razini. FK Senica će igrati s mađarskim klubom MTK iz Budimpešte, a Osijek s FC Santa Coloma iz Androe. Prođu li Slovaci prvo pretkolo u drugom ih čeka ciparski Apoel, dok je Osijeku potencijalni protivnik u drugome pretkolu bolji iz susreta švedskog Kalmar FF i Cliftonville FC iz Sjeverne Irske.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije