susjedski derbi

PRVA MEĐIMURSKA LIGA NK Sokol (V) – NK Plavi (P) u velikom okršaju na otvaranju sezone

Prvo kolo nove sezone Prve međimurske lige otvorit će čak dva derbija. Onaj između NK Bratstvo (Savska Ves) i NK Strahoninec te derbi između NK Sokol (Vratišinec) - NK Plavi (Peklenica)

Nadolazeće prvo kolo Prve međimurske lige donosi uzbudljiv susjedski derbi između NK Sokol (Vratišinec) i NK Plavi (Peklenica). Utakmica će se odigrati ove nedjelje, 25. kolovoza 2024., s početkom u 17.30 sati na stadionu NK Sokol u Vratišincu. Rezultate možete pratiti OVDJE.

Rivalstvo između ova dva kluba proteže se kroz godine, a s obzirom na to da su stadioni udaljeni tek nešto više od tri kilometra, očekuje se velika podrška navijača s obje strane. Susret Sokola i Plavih uvijek je posebna prigoda, budući da se radi o rivalima iz susjednih sela pa svaka utakmica ima dodatnu težinu i donosi žar borbe za prevlast na terenu.

Ujedno, derbi je i uvertira u sezonu što pak donosi poseban naboj i obje će ekipe nastojati ostvariti pobjedu koja bi im donijela samopouzdanje i bodove na samom početku natjecanja. Navijači su pozvani da u što većem broju dođu podržati svoje momčadi i doprinesu atmosferi koja će, bez sumnje, biti prava sportska fešta.

Ne propustite ovaj uzbudljivi derbi u Vratišincu i budite dio početka nove sezone Prve međimurske lige!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije