DILJEM MEĐIMURJA

MLADI RUKOMETAŠI Započeo Međunarodni rukometni turnir ‘Pozoj Handball cul 2024’

Danas su u 10 sportskih dvorana diljem Međimurja započela natjecanja tradicionalnog, sada već 4.po redu Međunarodnog rukometnog turnira „POZOJ HANDBALL CUPA 2024''

Organizator istoga je Društvo sportske rekreacije Sportska subota, a partneri u organizaciji Ženski rukometni klub Zrinski Čakovec i Muški rukometni klub Čakovec.

Turnir okuplja preko 1600 dječaka i djevojčica iz Francuske, Slovenije, Mađarske, Austrije, Poljske, Slovačke i Hrvatske (40 stranih i 60 domaćih ekipa). Turnir traje do nedjelje 25,. kolovoza kada su u poslijepodnevnim satima finala u obje kategorije. U obje konkurencije igra se u kategorijama: U-11, 13, 15 I 17.

Na konferenciji za štampu uoči početka natjecanja turnir su podržali i pozdravili prisutne Davor Varga, inicijator i glavni organizator turnira, međimurski župan Matija Posavec i čakovečka gradonačelnica Ljerka Cividini.

Turnir je osmišljen s ciljem popularizacije, sporta, u ovom slučaju rukometa, promicanja zdravog načina života i promocije Međimurja kao poželjne destinacije sportskog turizma.

Već prvog dana natjecanja utakmicama je prisustvovao velik broj gledatelja, organizatori su za sve njih, ali i sve natjecatelje i njihova vodstva pobrinuli prirediti niz popratnih sadržaja, svi sudionici već su prvog dana puni pohvale za odličnu organizaciju.

Sve informacije i rezultate mogu se dobiti i popratiti nas Pozoj aplikaciji IOS ili Android uređajima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije