prvi SUSJEDSKI DERBI sezone

NOVI POČETAK, STARA RIVALSTVA Dinamo Palovec i Spartak Mala Subotica u prvom susjedskom derbiju sezone

Sezonu Međimurske premier lige otvaraju vječiti rivali, NK Spartak iz Male Subotice i NK Dinamo iz Palovca

S novom nogometnom sezonom dolaze nova uzbuđenja, a što bi bilo bolje za početak sezone 2024/25. od susjedskog derbija između NK Dinamo Palovec i NK Spartak Mala Subotica? Nakon prošlogodišnje sezone u kojoj je Dinamo zauzeo solidno 6. mjesto, a Spartak 12., oba kluba sada imaju priliku pokazati da su spremni za nove izazove.

Subota, 24. kolovoza, bit će dan kada će se cijela Općina Mala Subotica dići na noge. Dinamov stadion u Palovcu u 17,30 sati postat će poprište vatrene borbe između dvaju lokalnih rivala, a strast i ponos mjerit će se u svakom potezu i golu.

Za Dinamo, ovo je prilika da potvrde svoju ambiciju za još bolji plasman ove sezone uz trenera Josipa Fažona. S druge strane, Spartak želi pokazati da su prošlogodišnje poteškoće iza njih i da su spremni iznenaditi uz novog trenera Vjekoslava Cveka. Očekujte borbenost na terenu i napetost u zraku, jer ovi klubovi ne igraju samo za bodove – igraju za ponos.

Pozivamo sve navijače i ljubitelje nogometa da dođu u subotu u 17:30h na Dinamov stadion i podrže svoj klub. Bez obzira za koga navijate, ova utakmica obećava nogometnu dramu koja će se još dugo prepričavati.

Ponesite šalove, obucite klupske boje i budite dio atmosfere koja će zavibrirati cijelom općinom.

U novoj sezoni svih liga Međimurskog nogometnog saveza natjecat će se 61 klub, a rukovodstvo natjecanja činit će Igor Križarić kao povjerenik za natjecanje, Darko Jambrović kao disciplinski sudac, Marin Horvat kao povjerenik za suđenje, te Davor Drvenkar kao povjerenik za određivanje delegata.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije