nk polet sveti martin na muri

SEZONA IZ SNOVA Tri medalje oko vrata: Nino Patafta najbolji je strijelac lige

Nino Patafta redovito zabija golove te i dalje ostaje Poletovac

Već nekoliko sezona najbolji strijelac Poleta iz Svetog Martina na Muri je Nino Patafta dok je i stalno u vrhu najboljih strijelaca lige a minule je i bio prvi topnik Treće lige sjever.

Prije početka utakmice protiv Koprivnice primio je pehar za najboljeg strijelca lige u minulom prvenstvo dok je utakmicu začinio na najbolji mogući način visokom pobjedom te postignuta dva pogotka.

U razgovoru kako uspijeva tako dugo održati odličnu formu nam je rekao: ‘Samo radom, odricanjem i da svaku utakmicu ulazim maksimalno spreman i motiviran. Veliku zaslugu tome pripada i ekipi koja je odlična i bez nje ne bi bilo mojih golova’.

Prošla sezona bila je kako za Vas tako i za Polet izuzetno uspješna. Kao malo koji igrač okitili ste se s tri medalje (prvenstvo+kup+najbolji strijelac lige)?

Presretan sam bio što je minula sezona bila tako uspješna, mogu reći jedna od najuspješnijih u bogatoj povijesti kluba. Kompletna ekipa odigrala je odlično i prvenstvo smo završili u velikom stilu s velikom prednošću da bi k tome dodali i kup. Laska mi ta titula najboljeg strijelca, normalno. Zadovoljan sam i svojim igrama, ovo je definitivno jedna od najboljih sezona u karijeri-ali ponavljam ekipa nam je bila odlična dok je klub posložen vrhunski a i navijači nam uvijek pružaju veliku podršku kako na domaćim tako i na gostujućim utakmicama.

Unatoč brojnim ponudama ostali ste i dalje Poletovac?

Kao što sam ranije naglasio klub je vrhunski posložen zahvaljujući predsjedniku Miroslavu Novinščaku, ekipa nam je odlična, trener Šardi radi odličan posao i ocijenio sam da mi je u ovom trenutku promjena nepotrebna.

Ove sezone Liga je brojnija i po mnogima puno kvalitetnija od prošle sezone?

Naravno, ima tu klubova koji su ušli i koji su nepoznanica za nas a i liga je brojnija ove sezone. Također, tu je i Nedelišće koje je uvijek nezgodan protivnik. Sigurno je da će ove sezone biti liga kvalitetnija ali uvjeren sam da ćemo mi nastaviti s odličnim igrama i rezultatima i da ćemo obraniti dvostruku krunu a da će moji golovi u mnogome doprinijeti tome.

Sljedeće srijede očekuje Vas Kup utakmica protiv Kustošije u Zagrebu. Vaša prognoza pred ovaj susret?

Očekuje nas težak susret protiv Kustošije člana 2 HNL koji je odlična ekipa ali ja vjerujem u nas da možemo odigrati kvalitetnu utakmicu te ostvariti povoljan za nas rezultat koji bi bio svaki koji bi nas odveo u naredno kolu hrvatskog Kupa -završio je Nino, ljubimac Poletovih navijača kojeg krasi skromnost.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije