TREĆA LIGA

NK NEDELIŠČE Davor Balent o utakmici: Bili smo blizu pobjede, ali suđenje nas je oštetilo

Davor Balent, trener NK Nedelišća nakon utakmice protiv NK Podravine

Nogometaši Nedelišća u svom premijernom nastupu u 3. HNL-sjever u Ludbregu odigrali su susret bez pobjednika 2:2, mada su bili oni ti koji mogu žaliti što nisu kući vratili pjevajući.

U razgovoru trener Nedelišća Davor Balent nam je rekao: Odlično smo otvorili utakmicu što nam je donijelo vodstvo od dva pogotka razlike. Nakon toga je domaćin preuzeo igru što je dovelo do pogotka dok je promašio i kazneni udarac kojeg je obranio naš vratar Kanižaj. U nastavku utakmice smo se posložili napravili i taktičke promjene što nam je donijelo puno bolju igru te prilike koje na žalost nismo iskoristili.

– Domaćin koji nam nije praktički uputio u nastavku niti jedan pravi udarac na gol u dubokoj sudačkoj nadoknadi uspijeva, na našu žalost, postići pogodak za konačnih 2:2.

Na kraju bih čestitao svojim igračima na prikazanoj igri mada moram na kraju reći da suđenje nije bilo najbolje dok smo oštećeni za čak dva kaznena udarca, a i čisto isključenje domaćeg igrača. Okrećemo se utakmici protiv Graničara iz Đurđevca gdje očekujemo pobjedu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije