IZJEDNAČENO

TREĆA LIGA Nedelišće bliže pobjedi u Ludbregu

PODRAVINA 2 : NEDELIŠĆE 2

LUDBREG Stadion Podravine. Gledatelja 300. Sudac Admir Gadžo (Bjelovar). Pomoćnici: Gobac i Žeđa.

STRIJELCI: 0:1 Thiago (9), 0:2 Kovačić (26,ag), 1:2 Huzjak (36), 2:2 Gudelj (90).

PODRAVINA: E. Kovačić, Došen, N. Kovačić, Isah, Sedlar (od 46. Keča), Golub, Sačer (84. Herceg), Huzjak (46. Vrbat), Gudelj, Šmrček (55. Havaić), Banec (84. Vidović). Trener: Goran Vincetić.

NEDELIŠĆE: Kanižaj, Jaklin (od 46. Matheus), Pekčec, Perišić, Lončar, Paqueta, Treska, Turk, Prelec (od 84. Mavriček), Thiago, Jelovečki. Trener: Davor Balent.

Bez pobjednika završila je utakmica Podravine i Nedelišće u utakmici u kojoj su gosti ti koji moraju žaliti za pobjedom.

Počelo je za Nedelišće više nego odlično. Naime, već u 3. minuti Tiago postiže pogodak za 0:1 da bi Kovačić u 26. minuti autogolom doveo goste u vodstvo od 0:2.

Domaćin uspijeva u 36. minuti preko Huzjaka smanjiti rezultat na 1:2 dok u 42. minuti Sačer ne uspijeva poravnati rezultat iz najstrože kazne čiji udarac brani gostujući vratar Kanižaj.

U nastavku utakmice gosti su dominirali, imali nekoliko izglednih prilika dok su bili i nezadovoljni s nekoliko sudačkih odluka na štetu njih.

I kad se očekivalo da će bodovi put Nedelišća u četvrtoj sudačkoj nadoknadi Gudelj se najbolje snašao i postigao pogodak za konačnih 2:2.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije