sportsko ljeto

NEDELIŠĆE Mali nogometaši oduševljeni nogometnim kampom Sportskog ljeta

Protekli tjedan, od ponedjeljka do petka, stadion SRC Trate u Nedelišću bio je ispunjen energijom, uzbuđenjem i nogometnim žarom

 U sklopu programa “Sportsko ljeto u Nedelišću”, održan je nogometni kamp koji je privukao šezdesetak djece željnih učenja, igre i druženja.


Pod budnim okom trenera Maria Zaspana, mali nogometaši su svakodnevno brusili svoje vještine, učeći nove tehnike i taktike nogometne igre. Trener Zaspan nije skrivao svoje zadovoljstvo nakon završetka kampa. “Ovo je bio iznimno uspješan tjedan. Djeca su pokazala nevjerojatan entuzijazam i strast prema nogometu. Svakog dana su se trudili sve više, a radna atmosfera na treninzima bila je odlična. Vidjeli smo puno talenta među ovim mladim igračima, a vjerujem da će mnogi od njih nastaviti s nogometom i u budućnosti.”


Jedan od sudionika, devetogodišnji Luka, podijelio je svoje oduševljenje: “Ovo mi je bio najdraži kamp do sada! Naučio sam puno novih stvari o nogometu i stekao nove prijatelje. Treneri su bili stvarno super. Jedva čekam drugi tjedan i sljedeći kamp.”


Nakon uspješnog nogometnog kampa, “Sportsko ljeto u Nedelišću” nastavlja se i ovog tjedna. U dvorani Osnovne škole Nedelišće započeo je karate kamp, koji će trajati cijeli tjedan. Organizatori pozivaju djecu da se pridruže i sudjeluju u novim sportskim izazovima te tako obogate svoje ljetne praznike.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije