DERBI

TREĆA LIGA Lokalni derbi završio remijem: Međimurje i Dinamo (D) podijelili bodove

MEĐIMURJE – DINAMO (D) 1:1 (0:0)

ČAKOVEC – Stadion Mladosti. Gledatelja: 300. Sudac: David Rakitničan (Slatina). Pomoćnici: Selenić i Majstorović. Delegat: Hruškar. Strijelci: 1:0 Milan (56), 1:1 Mezga (67).

MEĐIMURJE: Hozjan, Mrazović, Kos (46. Budo), Drk, Matheus, Mikić, Milan , Vinski, Štajerec , Vulelija(64. Krznar), Bešlić (69. Iordanidis). Trener: nema.

DINAMO (D): Prekupec, Stojko, Žulić, Hlišć, Malenović, Petak, Rališ (66. Novak 84. Kovač), Volar 6 (60. Krznar),Martinjaš (84. Jakšić), Bacinger (60. Mezga), Šimunić. Trener: Dalibor Gorupić.

Lokalni derbi završen bez pobjednika, konačnim rezultatom moraju biti i te kako zadovoljni domaći jer gosti su ti koji su, posebno u prvih 45 minuta propustili realizirati nekoliko „velikih“ prilika za pogotke.

Domaći vratar Hozjan i stoper Mrazović „krivci“ su da nisu u tome uspjeli jer već u 9. minuti Bacinger i Rališ nisu realizirali dvije 100% prilike, prvome je Hozjan odlično obranio „zicer“, a drugi je iz povoljne pozicije pucao preko gola.

U 13. minuti jedina prilika domaćih u prvom dijelu susreta, Prekupec je spriječio najgore, a u prilici je bio Milan.

Iza toga u 40.minuti dva je puta Hozjan dobro reagirao, a u 45. minuti Mrazović je spašavao s gol linije. Gosti su lako dolazili do domaćeg kaznenog prostora, domaći kao da nisu imali igrača u veznom redu.

To je bilo vidljivo i u 50. minuti kada su čak tri gostujuća igrača propustila realizirati dobru priliku i akciju za pogodak. „Kazna“ je stigla u 56.minuti kada je Milan efektnim udarcem s ruba gostujućeg kaznenog prostora matirao Pokupca i lijepim pogotkom domaće doveo u vodstvo koje je kratko trajalo, a uz jednu dobru akciju i nepažnju domaćih igrača iskoristili su gosti i preko Mezge poravnali rezultat koji se iza toga do kraja unatoč inicijative gostuju nije mijenjao.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije