SRETNO NAŠIM SPORTAŠIMA

NOGOMETNO – RUKOMETNI VIKEND Pogledajte gdje se sve igraju utakmice

U subotu počinje nova prvenstvena sezona Treće nogometne lige sjever gdje naša županija ima šest predstavnika

U Čakovcu je međimurski derbi Međimurje je domaćin Dinamu Domašinec. Domaćin je i Rudar u Murskom Središću novom članu Lige Dinamu Predavac, Graničar Kotoriba gostuje u Pitomači kod tamošnjeg istoimenog sastava, Nedelišće u Ludbregu kod Podravine, dok je aktualni prvak Lige Polet domaćin u Martinu na Muri Koprivnici.

Ova se utakmica igra već sutra, a sve utakmice počinju u 17,30 sati. Sutra (četvrtak) kontrolni susret igraju i čakovečke prvoligašice, nogometašice Međimurja Čakovec, ugošćuju slovensku ekipu Mura iz Murske Sobote.

U subotu i nedjelju u Dunjkovcu/Pretetincu se igra tradicionalni 26.po redu međunarodni turnir mladih U-14 – „Međimurec 2024.“ Nastupa 16 poznatih europskih ekipa, turnir je to iz rasporeda UEFE, počinje u subotu u 8 sati, a finale i proglašenje pobjednika je u nedjelju u večernjem terminu u 21 sat. U subotu i nedjelju na rasporedu je i 2.kolo Kupa Međimurskog nogometnog saveza.

Rukometašice i rukometaši čakovečkih prvoligaša Zrinskog i Čakovca nastavljaju s odigravanjem pripremnih susreta.

Rukometašice Zrinskog u Čakovcu su u nedjelju u 11 sati u dvorani Graditeljske škole domaćini austrijskom prvoligašu Fivers (Beč), a rukometaši Čakovca pak su od petka do nedjelje sudionici međunarodnog turnira u austrijskom Linzu.

U subotu s početkom u 18 sati u Vratišincu se igra tradicionalni memorijalni turnir „Bukovec-Farkaš“ kojeg je na igralištu OŠ-e domaćin RK Sokol.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije