nogomet

EVO REZULTATA Međimurske momčadi su odigrale prijateljske utakmice

Međimurski treće ligaši pred subotnji početak nove prvenstvene sezone Treće lige sjever odigrali su posljednje pripremne susrete

 Aktualni prvaci Lige nogometaši Poleta Sveti Martin na Muri gostovali su u Sloveniji, u Trbovlju i rezultatom 4:2 (strijelci: Šarić dva, Mezga i Patafta) bili bolji od tamošnjeg Rudara.

Viceprvaci Lige Rudar Mursko Središće na svom je terenu ugostio slovenski Ljutomer i „zabilježio“ pobjedu 3:2, Nedelišće je kao domaćin poraženo 1:0 od juniora Varaždina, a kao domaćini uspješni su bili i nogometaši Dinama Domašinec, pobijedili su nakon bolje igre u drugom dijelu susreta Centrometal Macinec 3:1. Prvaci Međimurske premier lige nogometaši Međimuca u Dunjkovcu/Pretetincu ugostili su ekipu Graničara Kotoriba i zabilježili uvjerljivu pobjedu 6:3, a nogometaši čakovečkog Međimurja danas u 18 sati gostuju u Novom Marofu kod tamošnjeg Maroaa.


Nova prvenstvena sezona počinje u subotu 17.kolovoza, utakmice se igraju u 17,30 sati. Polet na svom terenu u Svetom Martinu na Muri domaćin Koprivnici, ta se utakmica igra već u četvrtak 15.kolovoza. Međimurje je domaćin Dinamu Domašinec,Rudar Dinamu iz Predavaca, Nedelišćče gostuje u Ludbregu kod Podravine, a Graničar Kotoriba u Pitomači kod tamošnjeg istoimenog sastava.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije