Zlato za Filipa Turka na Regionalnom PH u plivanju

Plivači Gradskog plivačkog kluba Međimurje nastupili su na dvodnevnom Ljetnom regionalnom Prvenstvu Hrvatske-regija 4 u Sisku na kojem su se plivači natjecali u sljedećim kategorijama: seniori/seniorke, mlađi seniori/mlađe seniorke, juniori/juniorke, mlađi juniori/mlađe juniorke, kadeti/kadetkinje, mlađi kadeti/mlađe kadetkinje i početnici/početnice.

Natjecanje je organizirano za sve kategorije pojedinačno, a ujedno je ovo bila posljednja prilika plivačima za isplivavanje limita za nastup na državnom prvenstvu u plivanju, pa ne čudi što su klubovi nastupili s velikim brojem plivača.

Vođeni trenericom Marinom Pribanić plivači “Međimurja” Filip Turk i Rino Mikac isplivali su limite u više disciplina i bez prevelikog pritiska mogu se posvetiti pripremama za spomenuto Prvenstvo Hrvatske u plivanju na 50m bazenima koje će se održati slijedeći mjesec u Rijeci.

Štoviše, rezultati koje je isplivao Turk koji je kao kadet pobjedio u utrci na 100m leđno u apsolutnoj tj.seniorskoj kategoriji te uzeo drugo mjesto na 200m leđno u ml. juniorskoj kategoriji, daju nagovijestiti da na PH neće tek “sudjelovati” već se može nadati i dobrom plasmanu.

Odlične rezultate postigao je i početnik Lovro Pepelko koji je ove godine jako napredovao i popravio vremena u svim disciplinama u kojima je nastupio.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije