RUKOMET ŽRK Zrinski i MRK Čakovec intenzivno se pripremaju za novu sezonu

Početak nove rukometne sezone sve je bliže pa se čakovečki prvoligaši ŽRK Zrinski i MRK Čakovec intenzivno pripremaju za sva iskušenja koja ih čekaju od 7. rujna kada počinje prvenstvo

Trenira se svaki dan dva puta, a predviđeni su za odigravanje pripremnih susreta.

Rukometašice Zrinskog prvi će pripremni susret odigrati sutra, u Velikoj Nedjelji (Slovenija) u 19 sati sa slovenskim prvoligašem Ptujem. Bit će zanimljivo, Čakovčanke nastupaju u odnosu na proteklo prvenstvo sa sastavom u kojem je mnogo „novih“ igračica, koji vodi novi trener Vladimir Vujović.

Rukometaši Čakovca i treći susret igraju kao domaćini. U dvorani Graditeljske škole Čakovec u subotu u 17 sati igraju s austrijskim prvoligašem HSG Barnbvach/Koflach, očekuju i ovaj puta podršku iz gledališta.

Idući tjedan Čakovčani će u petak i subotu sudjelovati na međunarodnom turniru u austrijskom Linzu, gdje su uz domaćina HC Linz AG sudionici i slovenski prvoligaš Slovengradec i austrijski WAT Arzgersdorf. a rukometašice Zrinskog iduće nedjelje u dvorani Graditeljske škole ugošćuju austrijskog prvoligaša HC Fivers.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije