BILO JE NAPETO

ČAKOVEC Prijateljska utakmica između Polana i Međimurja prekinuta zbog nevremena

Nevrijeme je jučer napravilo svoje!

ČAKOVEC – Stadion Mladosti. Gledatelja: 30. Sudac: Nino Škrobar (Brezje). Strijelac: 0:1 Žanka (47).

MEĐIMURJE: Hozjan, Štajerec, Pejanović, Petrinec, Drk, Matheus, Kovahes, Vinski, Senčar, Krznar, Bešlić (još su igrali: Horvat, Miklić, Vulelija, Joel, Obadić, Kos, Cesar, Novak, Topolnjak). Trener: Antun Julkić.

POLANA: Matjašec, Klujber, Novak, D. Horvat, Hartman, Vori, Marić, Kotnjek, T. Horvat, Jakšić,M. Horvat (još su igrali: Žanka, Šumak, Pozagaj). Trener: Tadej Lebar.

Novi neuspjeh Čakovčana u vrlo neuvjerljivoj igri što nije dobar znak pred skori početak nove prvenstvene sezone.

Sve to vrijedi do 59. minute kada je susret zbog nevremena prekinut i nije nastavljen.

Do tog vremena gosti, a riječ je o članu 4. slovenske lige, bili su bolji i konkretniji s dvije 100% nerealizirane prilike.

U 19. minuti Jakšić je pogodio prečku, a 22.minuti dobro je intervenirao Hozjan kada je u prilici bio Hartman. Domaći pak jedinu priliku tijekom 59 minuta igre nisu iskoristili u 8.minuti kada je nakon udarca iz kuta Pejanović bio neprecizan.

Početkom drugog poluvremena, već u 47. minuti Žanka je iskoristio pasivnost i neodlučnost domaće obrane i poentirao. Možda bi se do kraja susreta rezultat mogao mijenjati, vremenske prilike nisu „dozvolile“ da se u to uvjerimo.

Dobro je da do početka nove sezone (17. kolovoza) ima još vremena da domaći poprave uočene nedostatke. Alko žele realizirati najavljene prognoze odgovornih iz vodstva kluba.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije