turnir u paragu

FOTO NK Roma najbolja na nogometnom turniru u Paragu

Pobjedničke ekipe nagrađene su novčanim nagradama, peharima i loptama

Dana 28. srpnja 2024. godine, u Paragu je održan tradicionalni nogometni turnir “Parag”. Ovaj sportski događaj okupio je devet ekipa iz različitih krajeva, a sve je proteklo u duhu zajedništva i sportskog nadmetanja.

Pobjedničke ekipe ostvarile su zapažene rezultate, a posebno su se istaknuli NK Roma (Ludbreg – Parag), koji su osvojili prvo mjesto, zatim Damir-bend (Parag) na drugom mjestu i ekipa Sigetec (Koprivnica) na trećem mjestu.

Podjela zahvalnica i nagrada

Povodom turnira, organizatori su podijelili zahvalnice istaknutim pojedincima i institucijama koje su podržale organizaciju i provedbu ovog događaja.

Među nagrađenima su se našli:

Franjo Farkaš, trener, za izvanrednu suradnju i doprinos turniru.

-Međimurski nogometni savez, za podršku i pomoć u organizaciji.

Nikola Novak, načelnik općine Nedelišće, za institucionalnu podršku.

Radovan Ballog, predsjednik Mjesnog odbora Parag, za angažman u organizaciji.

Pobjedničke ekipe nagrađene su novčanim nagradama, peharima i loptama, čime je dodatno istaknuta važnost i prestiž ovog turnira.

Posebne zahvale

Organizatori su posebno zahvalili svim sudionicima, mještanima Paraga, muzičarima iz Paky-benda, te svima koji su na bilo koji način doprinijeli uspješnoj organizaciji i provedbi turnira. Zahvaljujući zajedničkom trudu i podršci, nogometni turnir “Parag” još jednom je pokazao kako sport može zbližiti ljude i stvoriti nezaboravne uspomene.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije