Ljetni kamp Središta Zagreb u Svetom Martinu na Muri

Ljetni kamp središta Zagreb održao se u Svetom Martinu na Muri, a trajao je od 16. do 22.06.2012. Na kampu su učestvovale selekcije U-12 (2000.) i U – 13 (1999.) iz Krapinsko zagorske županije, Zagrebačke županije, Karlovačke županije, Sisačko-Moslavačke županije i Bjelovarsko-Bilogorske županije.

Prvog dana učesnici su obavili liječničke preglede, fotografiranje i uređivali su se kartoni igrača. Nakon testiranja drugi dan prema planu krenulo se s treninzima i utakmicama između županijskih selekcija.

Selekcije su trenirale ujutro na glavnom i pomoćnom igralištu NK Polet, a popodne su svakog dana na dva terena igrane utakmice između selekcija i godišta. U četvrtak 21.lipnja 2012.g u prijepodnevnom vremenu odigrana je i utakmica sa selekcijom Međimurja U-12 i U-13.

Oko dvjestotinjak mladih igrača odsjelo je u Toplicama Sveti Martin. Sudionike kampa posjetio je i direktor mladih reprezentacija Hrvatske Martin Novoselac. Nakon kratkog druženja a djecom predavanje za trenere o važnosti kampova održao je instruktor Središta Zagreb Sreten Ćuk koji je i voditelj ovog kampa.

Svi treneri i sudionici ovog kampa pohvalili su uvjete u Toplicama Sveti Martin i na igralištu NK Polet.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije