aktualni prvaci

NK MEĐIMUREC Klub u novu sezonu kreće spremno i motivirano, a sve je spremno i na popularni turnir ‘Međimurec’

Nogometaši Međimurca, aktualni prvaci Međimurske premier lige vrlo se intenzivno pripremaju za novu prvenstvenu sezonu.

-Gdje su nam ciljevi i dalje realni i ostvarivi, rekao nam je u kratkom razgovoru predsjednik kluba Mišel Ganzer.

Jedan od tih ciljeva je i preći pretkolo završnice hrvatskog Kupa pa onda biti domaćini nekom jakom prvoligašu obzirom da imamo neki dobar „kup koeficijent“. Što pak se tiče nove prvenstvene sezone tu smo također realni, kao aktualni prvaci biti u vrhu prvenstvene tablice, a u našem međimurskom kupu također završnica. Pripreme su dobre, u prve dvije kontrolne utakmice zabilježili smo dvije pobjede (Zadrugar 6:4, Jalžabet 5:2 o. u.), uz daljnje intenzivne treninge slijede još pripremni susreti s Rudarom M. Središće, Ivančicom Ivanec, Graničarom Kotoriba i Naprijedom Cirkovljan.

Što se pak tiče sportskog dijela, trener i dalje ostaje Jurica Vručina, imamo novog sportskog direktora Maria Zaspana, iz kluba su otišli: Marin Zadravec, Dino Kirić, Mario Oršić, Dean Volar, Luka Logožar, Matej Marciuš je prestao s aktivnim igranjem, a uz one igrače iz proteklog dijela prvenstva došli su: Patrik Kirić iz Spartaka, Miša Podvezanec Međimurja, Luka Rodek Varaždina, Dario Struški Zadrugara, a iz naše Škole nogometa priključio se je vratar Sebastijan Jalušić, završio je Ganzer.


Iz Dunjkovca-Pretetinca još i kratka vijest da je sve spremno za tradicionalni 26.po redu turnir mladih „Međimurec 2024.“ kojem je NK Međimurec domaćin 17. i 18.kolovoza, a na kojem nastupa 16 najpoznatijih europskih ekipa iz Italije, Engleske, Češke, Norveške Srbije, Bugarske, Švedske, Slovenije, Slovačke, Austrije, Mađarske i Hrvatske.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije