turnir u šahu

SVETA MARIJA Članovi Šahovskog kluba Sveta Marija i Donji Mihaljevec domaćini turnira ‘Oluja’

Agilni članovi Šahovskog kluba Sveta Marija i Donji Mihaljevec još jednom su se dokazali kao uspješni domaćini šahovskih manifestacijama

Protekli vikend bili su organizatori već tradicionalnog turnira „Oluja”, koji se organizira povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i dana Općine Sveta Marija.

Turnir se održao u Društvenom domu u Svetoj Mariji, a prisustvovalo mu je ukupno 85 šahista, u seniorskom open A turniru 52 sudionika i u kadetskom B turniru 33 sudionika.

U seniorskom open A turniru prvo mjesto osvojio je Šegović Goran, ŠK Sloboda Mihovljan, drugo Makovec Bruno, ŠK Sloboda Mihovljan, a treće Starčević Ante Leon, ŠK Dugo Selo. Najbolji domaći natjecatelj bio je Strbad Stjepan.

U kadetskom B turniru ukupno prvo mjesto osvojila je Žufika Marđetko Gašpar, ŠŠK Podravka Koprivnica, drugo Zabundžija Samuel ŠK Križevci, a treće Repalust Patrik, ŠK Sveta Marija i Donji Mihaljevec.

U kategoriji do 9 godina najbolji šahist bio je Puhalo Damir, ŠK Sveta Nedjelja, Bezjak Dominik, ŠK Pregrada do 11 godina, Cimerman Sana, ŠK Sloboda Mihovljan do 13 godina, Pivec Filip ŠK Gornji Mihaljevec do 16 godina.

Od šahistica Heric Lucija osvojila je 8. mjesto, a od članova ŠK Sveta marija i Donji Mihaljevec Topličanec Bruno osvojio je 16. mjesto.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije