OPĆINA NEDELIŠĆE

KRALJICA SPORTA Sportsko ljeto u Nedelišću – završen kamp atletike

Kamp je naglasio važnost uključivanja djece u sportske aktivnosti

Nedelišće je proteklog tjedna ponovno živnulo sportskim duhom, zahvaljujući atletskom kampu održanom u sklopu Sportskog ljeta u Nedelišću na SRC Trate. Kamp je privukao pedesetak djece koja su, pod budnim okom iskusnih trenera, učila osnove kraljice sportova – atletike.

Uz osigurane sve potrebne uvjete i vrhunsku organizaciju, mališani su imali priliku upoznati se s različitim atletskim disciplinama poput trčanja, skakanja i bacanja, prilagođenim dobi polaznika. Edukativni dio kampa bio je prožet igrom i zabavom, što je dodatno potaknulo djecu na aktivno sudjelovanje i razvoj motoričkih vještina.
Trenerica Dijana Pintarić, koja je koordinirala aktivnosti, nije krila svoje oduševljenje:

“Izuzetno sam zadovoljna angažmanom djece. Svaki dan donio je nove izazove, kako u učenju novih vještina, tako i u izgradnji sportskog duha i prijateljstava. Djeca su pokazala veliku želju za učenjem i napredovanjem, a to je upravo ono što nam je cilj – potaknuti ih na aktivan život i uživanje u sportu. Naš cilj nije bio samo da ih naučimo osnovama atletike, već i da im pokažemo kako sport može biti zabavan i koristan za njihovo zdravlje.”

Kamp je naglasio važnost uključivanja djece u sportske aktivnosti, ne samo radi fizičke kondicije, već i zbog poticanja timskog duha i druženja. Sportski kampovi će se nastaviti, a sljedeći na redu je nogometni kamp, koji počinje 12. kolovoza na SRC Trate.

Prijave na kampove su otvorene, a svi zainteresirani mogu se prijaviti putem mrežnih stranica Zajednice sportskih udruga Općine Nedelišće (www.zsuon.hr).

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije