4. MEMORIJALNI TURNIR MARIJAN GORUPIĆ

FOTO Pobjednici turnira u Otoku su: Iskopi Radiković, Prijatelji, Prelog 1, BSD i Stjepan Igrec

Turnir koji strelovito raste

Četvrti malonogometni memorijalni turnir Marijan Gorupić koji je održan minulog petka i subote u Otoku pokazao se kao najuspješniji i najposjećeniji od kada se odigrava.

Nakon velikog truda uloženog u pripremu i organizaciju, uz članove uprave NK Otoka, igrače i mještane koji su uživali u popratnim programima, najzadovoljniji su zasigurno bili vrijedni članovi NK Otoka jer je ovogodišnje najveće malonogometno okupljanje na preloškom području bila najbolja najava za idući, jubilarni 5. turnir.

Seniorski turnir okupio je 9 ekipa dok je pobjednik turnira bila potpuno zasluženo ekipa Iskopi Radiković. Drugi su bili BBB, treći AS Strahija, četvrti Luckasta City. Najbolji igrač bio je Jan Oto, najbolji strijelac Patrik Tkalec, najbolji vratar Domagoj Kanižaj.

U veteranskoj kategoriji nastupilo je 7 ekipa dok je pobjednik turnira bila ekipa Marijanovi prijatelji koji su pobijedili Crveno-bijelo. Treća je bila ekipa NK Naprijed iz Cirkovljana. Najbolji strijelac bio je Petar Horvat, najbolji igrač Santino Debelec, najbolji vratar Nenad Belić.

U kategoriji limača koji su igrali na pravom selskom igralištu od slame nastupilo je šest ekipa dok je prva bila Prelog 1, druga Prelog 2, treća Cirkovljan 1, četvrta Cirkovljan 2, peta Otok 1, šesta Otok 2. Svi su bili prvaci i primili su medalje. Bilo je ovo predivno druženje limača kao pokus za sljedeću godinu kada očekuju puno više ekipa.

Za gledatelje je pripremljena nagradna igra pod nazivom Dođi-Pogodi-Osvoji 2024. u kojoj je pobjednik bio Stjepan Igrec s 325 bodova, drugi je bio Leon Strbad s 275 boda a treći Patrik Mlinarić s 250 bodova.

U igranju odbojke na pijesku natjecalo se je 16 parova u dva dana dok je najbolja bila ekipa BSD, druga je bila ekipa 3 i pol kubika dok je treća bila ekipa Reiff j.d.o.o. Svi najbolji u svim disciplinama primili su pehare i nagrade organizatora koje su im predali predsjednik kluba Slaviša Kalšan uz članove Ivana Matkovića i Igora Petkovića dok je ispred Grada Preloga bio Đuro Ujlaki, predsjednik Gradskog vijeća Grada Preloga.

Nakon proglašenja pobjednika, uslijedila je i zabava na kojoj je posjetitelje zabavljao Amigo bend pa su pjesma i ples u Otoku potrajali sve do jutra.

NK Otok se zahvaljuje se svim sponzorima, volonterima, ljudima dobre volje, igračima, gostima i posjetiteljima i svima tko je i na najmanji način pomogao u realizaciji ovog turnira koji iz godine u godinu strelovito raste i nadaju se da će tako i ostati te im se zahvaljuju na dolasku.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije