krenule pripreme

MUŠKI RUKOMETNI KLUB ČAKOVEC U subotu s Rumunjima, u utorak s Kinezima

Čakovčani će uz naporne treninge odigrati niz pripremnih susreta, sve s jakim i kvalitetnim protivnicima

Rukometaši MRK Čakovca vrlo intenzivno i odgovorno svaki dan, uglavnom dva puta treniraju.

Trener Josip Borković vrlo je zadovoljan već na početku priprema. Svi igrači su zdravi, optimistički raspoloženi, već na početak priprema došli su u „dobroj formi“, vidi se da su za vrijeme prvenstvene pauze individualno radili. Već prva pripremna utakmica u subotu u 17 sati u dat će odgovor o trenutnoj pripremljenosti. U dvorani Graditeljske škole gostuje rumunjski sastav CSM Constanta, sudionik Lige prvaka, a iza toga u utorak u 18 sati također u Čakovcu nova je provjera, ovaj puta s kineskim prvakom Jiangsu Teamom.

Prije početka nove prvenstvene sezone Premier lige 7. rujna, Čakovčani će uz naporne treninge odigrati još šest pripremnih susreta, sve s jakim i kvalitetnim protivnicima.

Kad pak smo spomenuli igrački kadar gotovo svi iz proteklog prvenstva ostali su na okupu, zbog ozljede izostaje Vjeran Toplek, priključilo im se je nekoliko pojačanja. Na lijevom krilu Luka Baković, pivotu Martin Lukac, na vanjskim pozicijama Tin Baković, Matej Čuk koji se je nakon godinu dana vratio iz premier ligaša Gorice, a veliko pojačanje bit će mladi Čakovčanin Bruno Levak, sada s velikim iskustvom igranja u Austriji i Njemačkoj.

Nakon teže ozljede vratio se je i vratar Nikola Marciuš, tako da će Čakovčani početak nove sezone dočekati dobro pripremljeni i motivirani ostvariti zacrtano – biti stabilan sastav i klub u prvoj sezoni natjecanja u najvišem rukometnom rangu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije