uskoro počinje

MEĐIMUREC Pripreme za popularan turnir privode se kraju

U aktualnom prvaku Međimurske premier lige NK Međimurcu Dunjkovec – Pretetinec završavaju s pripremama oko organizacije tradicionalnog, sada već 26.po redu međunarodnog turnira „Međimurec U-14 2024.“

Popularni turnir će se 17. i 18. kolovoza održati na kvalitetnim klupskim terenima, a na kojem će sudjelovati 16 mladih sastava iz 12 europskih država.

Organizatoru ovog u svijetu poznatog turnira koji je i u kalendaru UEFE i ove godine uz brojne sponzore „pomoći će“ i Hrvatski i Međimurski nogometni savez, Zajednica sportova Međimurja, te tradicionalno Općina Nedelišće i Međimurska županija.


Predsjednik Organizacijskog odbora i NK Međimurca Mišel Ganzer vrlo je realan kada kaže -Nismo bili u mogućnosti kao organizatori udovoljiti svim zahtjevima za nastup na turniru, to je još jedan od pokazatelja koliko je turnir cijenjen. Svake godine sve više klubova traži nastup svojih mladih, nije samo kvalitetna organizacija magnet za nastup, tu je i kvalitetan nogomet koji se igra, niz ne samo naših već i igrača iz drugih država počelo je s nastupima na našem turniru. Mnoga poznata imena ostavila su zapaženi trag na europskoj i svjetskoj klupskoj i reprezentativnoj nogometnoj sceni. Slike iz naše regije otići će i ovaj puta u cijeli svijet, završio je Ganzer i dao nam popis klubova čiji će mladi U-14 nogometaši nastupiti na turniru, to su:


Udinese (Italija), Ason Vila(Engleska), Sparta Prag (Češka), Tromso )Norveška), Crvena zvezda Beograd (Srbija), CSKA Sofia (Bugarska), Malmo i IF Djurgandens (Švedska), Rapid Beč (Austrija), Slovan Bratislava (Slovačka), Ferencvaros Budimpešta (Mađarska), Maribor (Slovenija), te naši, hrvatski sastavi: Dinamo (Zagreb), Hajduk (Split), Varaždin i domaćin Međimurec.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije