domaćini turnira

TRADICIONALNI TURNIR Streličari iz kluba Katarina Zrinski osvojili brojne medalje u Čakovcu!

Streličarski klub Katarina Zrinski Čakovec bio je domaćin za oko 60 streličara iz 17 klubova Hrvatske i Slovenije na 31. po redu tradicionalnom turniru vitez grada Čakovca na kojem se nakon kvalifikacija najbolje plasirani streličari u svakom stilu natječu pucanjem na jabuku za Viteza Čakovca

Od streličara iz Katarine Zrinski Čakovec nastupilo je 9 natjecatelja a osvojili su 6 medalja.
U stilu Tradicionalni luk Teo Vičentijević je u kategoriji dječaka do 14 godina osvojio zlatnu medalju. U kategoriji djevojčica do 14 godina Dina Posavec osvojila je srebrnu medalju.

Među kadetkinjama odlično i jako koncentrirano čitavi turnir pucala je Sara Kelemenić i osvojila zlatnu medalju, dok je Ana Žuti zauzela 4. mjesto.

U konkurenciji seniora Luka Ciglarić zauzeo je 6. mjesto. U stilu Goli luk Mija Mance je u kategoriji seniorki osvojila zlatnu medalju. U stilu olimpjski luk među djecom do 11 godina Roko Bedić jako dobro je otpucao čitavi turnir i osvojio zlatnu medalju. U konkurenciji kadetkinja Tena Mikolaj osvojila je srebrnu medalju dok je među seniorima Domagoj Smolić zauzeo 4. mjesto.


Nakon turnirskog djela najbolje plasirani natjecatelji u svakom stilu pucali su na jabuku za titule viteza grada Čakovca. Nakon svih napetih borbi tirula Mali vitez grada Čakovca pripala je Aureliji Mlinarić iz Varaždina dok je titulu Vitez grada Čakovca osvojio Lovro Rušnjak iz Zagreba.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije