evo detalja

MRK ČAKOVEC Donosimo popis pozvanih igrača na pripreme za novu sezonu

Pod trenerskom palicom Josipa Borkovića i kondicijskog trenera Gorana Vuka, naši su igrači započeli intenzivne pripreme za nadolazeću sezonu u Paket24 Premijer ligi

Uz prvi novosezonski sastanak s Upravom kluba, igrači su otvorili seriju redovitih kondicijskih i rukometnih treninga te pripremnih utakmica koje slijede u narednim tjednima.

Prije početka prvog treninga na SRC-u Mladosti igračima su se obratili predsjednik i trener Željko Kavran i Josip Borković, a interesantno je spomenuti da su početku priprema prisustvovali svi iz klupske uprave. Trenirat će se uglavnom dva puta dnevno, prvo na teretani i terenima SRC-u Mladosti, balon dvorani na terenima Učiteljske akademije, iza toga u dvorani GŠ-e, a odigrat će se i nekoliko pripremnih, kontrolnih susreta.


Uz trenera Jowsipa Borkovića, velik dio „posla“ očekuje i njegovog pomoćnika i kondicijskog trenera Gorana Vuka i fizioterapeuta nezaobilaznog Zdravka Mikolaja, a već na prvom treningu bilo je nekoliko novih igrača koji će uz one iz proteklog prvenstva biti prema riječima predsjednika Kavrana znatna pojačanja u dosadašnjem kvalitetnom sastavu Čakovčana.

Dopredsjednik kluba Ivan Horvat dao nam je precizan popis pripremnih utakmica. U subotu 27. srpnja u 17 sati u dvorani GŠ-e gostuje rumunjski sastav CSM Constanta,iza toga u utorak 30.srpnja također u dvorani GŠ-e u 18 sati kineski prvak Jiangsu Team.,a u subotu 10.kolovoza u 18 sati u dvorani GŠ-e HSG Barnbach/Koflach.

U petak i subotu 16. i 17.kolovoza Čakovčani su sudionici turnira „Johan Berger“ u austrijskom Linzu uz ekipe RK Slovenj Gradeca, HC Linza i WAT Atzgersdorfa, Slijedi utorak 20.kolovoza i susretu s slovenskim prvoligašem Jeruzalem Ormož u dvorani GŠ-e u 19 sati, pa onda u subotu 24.kolovoza u 19 sati s MRK Vidovcem u tamošnjoj dvorani, a na kraju od petka 30. kolovoza do nedjelje 1.rujna kratke završne zajedničke pripreme u Dramlju i u subotu 31. kolovoza u 17 sati susret s Zametom Rijeka.

Popis igrača pozvanih na pripreme:

GOLMANI


Đurčević Andrija


Horvat Vito


Martinez Adán


Marciuš Nikola


VANJSKI


Baković Tin


Ćuk Matej


Goričanec Filip


Hozjan Mateo


Malović Šimun


Novak Tom


Varošanec Simon


Vuković Nikola


Levak Bruno


LIJEVO KRILO


Baković Luka


Friščić Fran


Tkalčec Tibor


Vincek Lovro


DESNO KRILO


Horvat Erik


Tompić Tin


PIVOT


Kranjec Karlo


Lukac Martin


Sklepić Petar


Solarić Alex


Zadravec Karlo

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije