dinamov kamp

FOTO U Cirkovljanu održan Dinamov nogometni kamp

Trener Miroslav Davidović na otvorenju je istaknuo da će talentiranu djecu odabrati za Dinamov kamp u Zagrebu

Minuli tjedan u Cirkovljanu je održan Nogometni kamp za dječake i djevojčice u organizaciji GNK-a Dinamo Zagreb u suradnji sa Školom nogometa NK-a Naprijed Cirkovljan, u kojem je sudjelovalo čak 60 djece koja su 4 dana trenirala nogomet pod vodstvom vrhunskih Dinamovih trenera Miroslava Davidovića i Domagoja Dvorščaka.

Dinamo kamp traje od 17.7. – 20.7.2024 godine. Kamp se odvija već drugu godinu u Cirkovljanu te na njemu kako smo već napisali je sudjelovalo čak 60 djece iz raznih dijelova Sjeverozapadne Hrvatske kao i 4 dječaka iz Kanade. Braća Ante, Ivan i Petar, te njihov bratić Filip i inače treniraju nogomet, a došli su na praznike iz daleke Kanade i oduševljeni su što mogu sudjelovati na Dinamo kampu. Od ukupnog broja djece, na kampu je sudjelovalo 55 dječaka i pet djevojčica u dobi od 7 do 16 godina, a uz dva treninga dnevno, svako dijete dobilo je i poklon paket sponzora, majicu za trening i diploma, a nakon svakog treninga djeca imaju osigurano voće, sok i obrok.

Trener Miroslav Davidović na otvorenju je istaknuo da će talentiranu djecu odabrati za Dinamov kamp u Zagrebu, a kasnije možda i za natjecateljske selekcije. To može biti jedno dijete, dvoje, troje ili šest njih, broj nije ograničen – rekao je trener.

Prošle godine u istom terminu klub je organizirao prvi Dinamo kamp u tom području, a ove godine imaju duplu brojku djece, a gotovo svi sudionici prošle godine vratili su se ponovno na kamp, jer su roditelji i djeca bili jako zadovoljni organizacijom, koja je i ove godine na vrhuncu. Osim što su djeca imala osigurana 2 obroka dnevno, voće i sok, u Zdencima su osigurana i dva napuhanca i moglo se kupiti jelo i piće za gledatelje, tako je da svatko mogao doći i pogledati kako izgledaju treninzi u vodstvu Dinamo trenera. NK Naprijedu ovo nije prvi kamp koji organiziraju, jer, prošli tjedan završio je prvi kamp za djevojčice u Međimurju na kojem je sudjelovalo 26 djevojčica, od čega su 4 djevojčice trenutno i sudionici Dinamo kampa.

Naravno ništa od toga nije slučajno jer sve gore navedeno odrađuje i organizira entuzijastična Uprava, na čelu s predsjednikom uprave Predragom Sačićem, jer za organizaciju ovakvih događaja u ovako malom selu kao što je Cirkovljan zaista je potrebna volja i zajedništvo koje u NK Naprijed Cirkovljan sigurno imaju. Također treba spomenuti i Luciju Fleten koja je učlanila veliki broj novih Dinamovih članova u GNK Dinamo.

U subotu je i bila završnica gdje su svi sudionici primili diploma a posebna je atrakcija bio PLAVKO Dinamova maskota. Predsjednik kluba Predrag Sačić se je svim polaznicima, njihovim roditeljima svojim suradnicima koji su sudjelovali u realizaciji ovog KAMP-a sponzorima najtoplije zahvalio dok je ispred Grada Preloga sve pozdravio se je prisutnima obratio i Đuro Ujlaki predsjednik Gradskog vijeća Grada Preloga.

Sama organizacija oduševila je sve polaznike te je organizator sa svih strana primao čestitke za odličnu organizaciju.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije