odlučio izvršni odbor

MEĐIMURSKI NOGOMETNI SAVEZ Koliko eura dobivaju prvaci međimurskih liga i Kupa?

Izvršni odbor MNS-a donio je odluku o nagradama za prvake svih međimurskih liga

Nakon što su na sjednici IO-a MNS-a utvrdili sastave svih međimurskih liga, za srijedu 31. srpnja sazvan je Plenum svih klubova koji će se održati u Novom Selu Rok.

U 18 sati za obje treće međimurske lige, u 18,45 sati za Drugu međimursku ligu, u 19,30 za Prvu međimursku ligu, a u 20,15 sati za Međimursku premier ligu.

Izvršni odbor MNS-a na posljednjoj je sjednici riješio i pitanje vodstva natjecanja u svim međimurskim ligama. Igor Križarić imenovan je povjerenikom za natjecanje svih međimurskih liga, kup natjecanja za seniore i povjerenikom za određivanje sudaca veteranske i lige mladih kategorija. Darko Jambrović i u novoj će sezoni biti disciplinski sudac za sve međimurske lige i kup natjecanja, također i povjerenik za natjecanje veteranske i lige mladih kategorija, Marin Horvat će obnašati dužnost povjerenika za određivanje sudaca svih međimurskih liga i kup natjecanja za seniore, dok će Davor Drvenkar biti povjerenik za određivanje delegata svih međimurskih liga i kup natjecanja.

Izvršni odbor MNS-a donio je odluku o nagradama za prvake svih međimurskih liga za seniore i sudionike završnice Međimurskog kupa za natjecateljsku sezonu 2024./2025. Nagradni fond za međimurske lige iznosi 6.000 eura (prvak Međimurske premier lige dobiva 2.000, prvak Prve međimurske lige 1.500, prvak Druge međimurske lige 1.000, a prvaci Treće međimurske lige skupine A i B po 750 eura).

U Kupu MNS-a nagradni fond je 5.000 eura (pobjednik dobiva 2.000, finalista 1.500, a oba sudionika polufinala po 750 eura).

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije