priprema za sezonu

NOGOMET Odigrale su se prijateljske utakmice

Početak nove prvenstvene sezone sve je bliže pa se u klubovima intenziviranu pripreme i odigrava se sve više kontrolnih, prijateljskih, pripremnih susreta

To se odnosi i na naše predstavnike u Trećoj ligi sjever za novu sezonu koja još uvijek je to neslužbena informacija, počinje 17.kolovoza. Taj će se datum najvjerojatnije potvrditi na Plenumu klubova Lige koja će u novoj sezoni imati 16 sudionika, u srijedu 31.srpnja Varaždinu – sjedištu Lige.


Ovom prilikom spominjemo rezultate prijateljskih utakmica nekih naših treće ligaša odigranih jučer.
Nogometaši Rudara bili su u Murskom Središću domaćini ekipi Nedeljanca i pobjedom 6:2 potvrdili da su već sada u zavidnoj formi. .Nakon 2:1 vodstva poslije prvih 45 minuta, u drugom su poluvremenu postigli još četiri pogotka za uvjerljivu pobjedu, a strijelci su bili, Vaš, Ivančić, Švenda Patrik Nedeljko po jedan i Škvorc dva pogotka. U subotu slijedi nova provjera u susretu s slovenskim sastavom Polane.


Pobjedu su na gostovanju u Štrigovi kod Sloge „zabilježili“ i nogometaši čakovečkog Međimurja. Nakon 2:1 vodstva poslije prvog poluvremena, u drugom su dijeli postigli još dva pogotka i na kraju pobijedili 4:3. Pogotke su postigli: Drk dva, a mladi junior Kos i Brazilac Davi po jedan. Čakovčani su u subotu u 11 sati na SRC-u Mladosti domaćini mađarskom Hevizu.


Nogometaši Graničara Kotoriba gostovali su u Strugi i uveličali proslavu 50 godišnjice tamošnjeg istoimenog kuba. Odigrali su susret s Plitvicom Selnik, susret je završen bez pobjednika 1:1, a strijelac za Graničar bio je Noa Vađunec.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije