teniski kamp

SPORTSKO LJETO U NEDELIŠĆU Pedesetak djece učio igrati tenis

Kamp su vodili iskusni treneri Danijel Žbulj i Patrik Lebar iz Teniskog kluba Nedelišće

U sklopu Sportskog ljeta u Nedelišću proteklog tjedna uspješno je održan teniski kamp na kojem je prisustvovalo pedesetak djece.

Djeca su uživala u sportskim aktivnostima, učenju teniskih vještina i druženju sa svojim vršnjacima u predivnom okruženju Sportskog parka Trate. Kamp su vodili iskusni treneri Danijel Žbulj i Patrik Lebar iz Teniskog kluba Nedelišće.

Trener Danijel Žbulj izrazio je svoje zadovoljstvo postignutim rezultatima: “Veoma sam zadovoljan kako je prošao kamp. Djeca su pokazala veliki entuzijazam i napredak u teniskim vještinama. Radili smo na osnovama tenisa, ali i na razvijanju sportske discipline i timskog duha.“

Trener Patrik Lebar dodao je: “Oduševljen sam odazivom i trudom koji su djeca uložila. Svakog dana smo svjedočili napretku i sve boljoj igri. Atmosfera je bila izvanredna, a djeca su se odlično zabavila i učila.”
Jedan od polaznika kampa, Leon, podijelio je svoje dojmove o proteklom tjednu: “Bilo je super! Naučio sam puno novih stvari o tenisu. Treneri su bili odlični i uvijek spremni pomoći.”

Sljedeći tjedan, Sportsko ljeto u Nedelišću nastavlja se kampom atletike koji će se održati na SRC Trate. Organizatori pozivaju svu zainteresiranu djecu da se prijave (www.zsuon.hr) i sudjeluju u novim sportskim izazovima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije