nogometni kamp

CIRKOVLJAN U tijeku je kamp GNK Dinamo Zagreb koji je okupio šezdeset malih nogometašica i nogometaša

U Cirkovljanu je trenutno u tijeku Nogometni kamp za dječake i djevojčice u organizaciji GNK-a Dinamo Zagreb u suradnji sa Školom nogometa NK-a Naprijed Cirkovljan

U kampu sudjeluje čak 60 djece koja 4 dana treniraju nogomet pod vodstvom vrhunskih Dinamovih trenera Miroslava Davidovića i Domagoja Dvorščaka. Dinamo kamp traje od 17.7. – 20.7.2024 godine.

Kamp se odvija već drugu godinu u Cirkovljanu te na njemu sudjeluje čak 60 djece iz raznih dijelova Sjeverozapadne Hrvatske, a na kampu sudjeluje i 4 dječaka iz Kanade. Braća Ante, Ivan i Petar, te njihov bratić Filip i inače treniraju nogomet, a došli su na praznike iz daleke Kanade i oduševljeni su što mogu sudjelovati na Dinamo kampu.

Od ukupnog broja djece, na kampu sudjeluje 55 dječaka i pet djevojčica u dobi od 7 do 16 godina, a uz dva treninga dnevno, svako dijete dobilo je i poklon paket sponzora, majicu za trening i diploma, a nakon svakog treninga djeca imaju osigurano voće, sok i obrok. Trener Miroslav Davidović na otvorenju je istaknuo da će talentiranu djecu odabrati za Dinamov kamp u Zagrebu, a kasnije možda i za natjecateljske selekcije. To može biti jedno dijete, dvoje, troje ili šest njih, broj nije ograničen – rekao je trener .

Prošle godine u istom terminu klub je organizirao prvi Dinamo kamp u tom području, a ove godine imaju duplu brojku djece, a gotovo svi sudionici prošle godine vratili su se ponovno na kamp, jer su roditelji i djeca bili jako zadovoljni organizacijom, koja je i ove godine na vrhuncu.

Osim što djeca imaju osigurana 2 obroka dnevno, voće i sok, u Zdencima su osigurana i dva napuhanca i može se kupiti jelo i piće za gledatelje, tako da svatko može doći i pogledati kako izgledaju treninzi u vodstvu Dinamo trenera. NK Naprijed-u ovo nije prvi kamp koji organiziraju, jer, prošli tjedan završio je prvi kamp za djevojčice u Međimurju na kojem je sudjelovalo 26 djevojčica, od čega su 4 djevojčice trenutno i sudionici Dinamo kampa.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije