trećeligaš

NK GRANIČAR KOTORIBA Krenule pripreme, došlo čak 7 novih igrača

Stiglo čak sedam novih igrača

Nogometaši Graničara Kotoriba intenzivno se pod vodstvom trenera Maria Piškora pripremaju za početak nove prvenstvene sezone Treće lige sjever koja će sada imati 16 sudionika, a počinje 17. kolovoza.

Uz gotovo svakodnevne treninge u planu je odigrati i 5-6 pripremnih susreta, a kako stvari „sada stoje“ spremno i motivirano čekaju 17. kolovoz.

U dosta izmijenjenom sastavu, do sada je u klub došlo čak sedam novih igrača: Mihael Vlah, Filip Štritar, Dino Vitković, Dorian Piškor, Renato Kečak, Damir Posavec i Vinko Horvatić.

Prve dvije pripremne utakmice na turniru u Donjoj Dubravi pokazale su da su pripreme krenule u dobrom smjeru, „zabilježene su“ dvije pobjede, s Vidovčanom D. Vidovec 4:1 i u finalnom susretu s Plitvicom Selnik 4:3. Slijede nove provjere s Tehničarom Cvetkovec, juniorima zagrebačke Lokomotive, Borcem Imbriovec, Međimurcem Dunjkovec/Pretetinec ….

Ni uprava na čelu s predsjednikom Zoranom Radmanićem ne miruje, sve je podređeno da i uvjeti na natjecanje budu još bolji, i tu je već sada postignuti vidljivi napredak pas u klubu s realnim optimizmom i planovima čekaju početak nove službene sezone.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije