bilo je odlično

NEDELIŠĆE Ekipa ‘Javim posle’ najbolja na popularnom odbojkaškom turniru!

Odbojkaški klub Nedelišće Elting u subotu, 13.07.2024., bio je domaćin 3. po redu turnira u odbojci na pijesku u Nedelišću, koji je postao nezaobilazni sportski događaj u Nedelišću

Pod pokroviteljstvom Općine Nedelišće, Zajednice sportskih udruga Općine Nedelišće i Turističke zajednice Općine Nedelišće, turnir je privukao pažnju sportskih entuzijasta i lokalne zajednice.

Turnir je održan na dva terena u popularnom “Doliću”, a interes za sudjelovanje bio je velik – sva su mjesta popunjena nekoliko dana prije samog početka. Na turniru je nastupilo čak 21 ekipa koje su pokazale vrhunsku igru i sportski duh. Dok je većina prijavljenih ekipa stigla iz Međimurske i Varaždinske županije, ove godine pridružile su se i ekipe iz Zagreba i Koprivnice, čime je turnir dobio dodatnu regionalnu raznolikost i
natjecateljski žar.


U polufinale su se plasirale ekipe Napredak (Vedran David, Mia Vrhar, Dino Murković, Borna Baksa), Javim Posle (Viktorija Štrukelj, Nikša Jalšovec, Noa Jalšovec), Otisak brenda (Iva Vuković, Ana Novak, Leo Marcius, Marin Trajbar) i Toplički peski (Lana Posavec, Nenad Peršun, Filip Čabrajec).


Nakon uzbudljivih polufinalnih utakmica, u finalu je najbolja bila ekipa Javim Posle, koja je nadigrala Otisak Brenda. Ekipa Napredak bila je bolja od Topličkih peski što im je donijelo treće mjesto.

Nagrade je uručio načelnik općine Nedelišće, Nikola Novak, koji je istaknuo važnost sportskih događanja za zajednicu i pohvalio sve sudionike i organizatore na izvrsnoj atmosferi i organizaciji.


Uz napete utakmice, posjetitelji i natjecatelji uživali su u odličnoj atmosferi uz hladna pića i ukusne delicije s roštilja. Događaj je obogatio i tombola s vrijednim nagradama, koja je dodatno podigla raspoloženje među okupljenima.

Odbojkaški klub Nedelišće Elting zahvaljuje svim članovima kluba, sponzorima, donatorima, sudionicima i posjetiteljima na podršci i raduje se idućem izdanju ovog sportskog spektakla

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije