zadovoljni ždrijebom

ODBOJKA U Luksemburgu izvučeni parovi CEV Challenge cupa u kojem nastupa OK Međimurje

Danas su u Luksemburgu izvučeni parovi svih europskih odbojkaških kupova pa tako i CEV Challenge cupa u kojem nastupa OK Međimurje

U natjecanju nastupa 48 momčadi od kojih 32 nastupaju u prvom kolu dok je, ovisno o rejtingu, njih 16 slobodno. Međimurci su tako ušli u prvi bubanj i dugo čekali da ih izvuku.

Dok je preostalo zadnjih sedam protivnika bilo je jasno da će im protivnik biti sa Islanda, iz Estonije, Češke, Mađarske, Norveške, Španjolske ili Grčke. Na kraju ih je sreća dobro pomazila i dodijelila im MAV Faxconn iz Szekesfehervara iz Mađarske. Pobjednik tog dvoboja u drugom kolu ide na UVC iz Graza.


Zanimljivo da je uprava črečanskog kluba upravo na adrese tih klubova poslala pozivnice za sudjelovanje na tradicionalnom Trofeju Nedelišća koji se igra krajem rujna. To će se sad mijenjati. Mađari su lani gostovali na tom turniru i iako su bili favoriti Međimurci su ih pobjedili. Ekipa iz Szekesfehervara je i lani nastupala u CEV Challenge cupu gdje je prošla dva kola i ispala tek u osmini-finala. Radi se o momčadi u kojoj baš i nema mnogo Mađara, prepuna je internacionalaca. Aktualni su prvaci Mađarske a u srednjoeuropskoj ligi bili su peti, bolji od svih hrvatskih klubova.


U črečanskom klubu su zadovoljni ždrijebom, neće biti financijski prezahtjevno. Što se tiče rezultata poručuju da nema predaje i da će pokušati proći u slijedeću fazu natjecanja.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije