KRBULJA OPEN 2024.

FOTO Krbulja Open: Turnir je dokazao kako se u Donjoj Dubravi igra tenis na visokoj razini

Kruna cijelog turnira bio je finalni susret između Filipa Fabića i Gorana Rakića

Povodom Dana Općine Donja Dubrava, Teniski klub Dubravčan organizirao je teniski turnir „Krbulja Open 2024.“

Po velikim vrućinama 12., 13. i 14. srpnja te za željom da postanu pobjednici, 32 igrača krenulo je u lov na titulu. Turnir je i ovaj puta prikazao kako se u Donjoj Dubravi igra tenis na visokoj razini, nudi odlična gastronomska ponuda te stvara prijateljsko i sportsko okruženje.

Publika je mogla uživati u odličnim mečevima. Polufinalne susrete je u nekoliko navrata prekinula i nenadana kiša, ali to nije omelo domaćeg dečka Filipa Fabića da izbori finale Krbulja Opena pobjedom protiv Edija Kovačića.

U drugome polufinalu susreli su se Goran Rakić i Danijel Papp te je njihov meč nakon nekoliko odigranih gemova morao zbog kiše biti odgođen. Nastavak meča odigrao se u nedjeljno prijepodne kada je Goran Rakić slavio i izborio finale turnira.

Kruna cijelog turnira bio je finalni susret između Filipa Fabića i Gorana Rakića, radi se o dvojici odličnih tenisača koji su to dokazali u svojoj karijeri i u finalu „Krbulja Opena 2024.“ Nakon rezultata 1:1 u setovima, odigrao se tiebreak do 10 gdje je Goran Rakić bio s(p)retniji te odnio pobjedu u finalu „Krbulja Opena 2024.“ rezultatom 6:0 3:6 10:8.

Pehare, Dobravske suvenire ( Čižma s trdom sarom i Dobravski ljuk), majice i poklon paket OPGa Siladi finalistima je uručio dopredsjednik kluba Zoran Bali.

-Želimo zahvaliti svim našim sponzorima i volonterima koji su omogućili održavanje turnira, a naročite zahvale tvrtki Muraplast d.o.o. i OPGu Siladi.

Posebna zahvala kuharima, u petak predsjedniku Stanislavu Žiniću na prefinim kederima i u subotu Božidaru Kedmencu na odličnom grahu koji je okrijepio sve sudionike turnira kao i publiku – poručuju dobravski tenisači.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije