na novouređenom igralištu

DONJI KRALJEVEC 12. noćni streetball turnir i 1. memorijal ‘Miro Lisjak’

Miro Lisjak prije više od 50 godina doveo je košarku u Donji Kraljevec

Ljeto je doba godine kada košarkaši i svi oni koji se tako osjećaju, sportske dvorane i ulaštene parkete zamjenjuju uzavrelim vanjskim terenima… odlaze tamo gdje je sve počelo… Ni kod nas nije drukčije. Već 12. godinu za redom slavimo košarku na našem noćnom streetball turniru!

Ove godine turnir će se održati 27. srpnja od 18 sati na, svima vam dobrom znanom, novouređenom vanjskom igralištu u sportskom parku Fundacije. Rezervirajte datum!

Kotizacija za sudjelovanje je 30 eura po ekipi, u što je uključeno jelo i piće za svakog člana. Prijave možete napraviti do 12 sati na dan turnira na broj 098 926 0937 (Jakov Ivanović).

Nagrade za najbolje

1. mjesto: 100 eura + pehar + majice

2. mjesto: 50 eura + pehar + majice

3. mjesto: 30 eura + pehar + majice

Naravno, bit će tu i neizostavno natjecanje u tricama, najbolji langoši i kobasice, osvježavajuća pića, ali i nastup naših prijateljica i čestih gošći naših evenata, cura iz Twirling i mažoret kluba “Donji Kraljevec”!

Ima li razloga da ne dođete? Naravno da nema!

Prvi Memorijal “Miro Lisjak”

Kako bi bilo bez košarke pa i ovog turnira u našem mjestu, na sreću ne moramo se pitati zahvaljujući čovjeku koji nas je prošle godine napustio i za sobom ostavio neizbrisiv trag prvenstveno kao čovjek, a onda i kao košarkaš. Miro Lisjak prije više od 50 godina doveo je košarku u Donji Kraljevec i cijeli svoj život nije nas prestao podržavati, bodriti i “biti tu”.

    Njegov entuzijazam i ljubav prema košarci inspiriraju nas, i iako bismo više od svega voljeli da još jednom iz “gepeka” izvuče tenisice i “direkt” s puta zaigra na našem turniru, najmanje što možemo učiniti jest da u sjećanje na njega ovaj turnir od sad nazovemo “Memorijalni turnir “Miro Lisjak””.

    Pozivamo vas da svojim dolaskom uveličate i sjećanje na njega…

    Za kraj, što drugo reći nego… Vidimo se!

    Povezani sadržaj
    Preporučeno
    Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
    Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
    Komentari
    Najnovije