Tenis: Šesto mjesto seniora Punčeca

Tenis: Šesto mjesto seniora Punčeca

Seniorska momčad TK Franjo Punčec Čakovec završila je ovogodišnji nastup u Drugoj Hrvatskoj teniskoj ligi na solidnom šestom mjestu. Momčad je nastupila sa domaćim igračima, jedino pojačanje bio je Mitja Zajšek iz Maribora koji već nekoliko sezona nastupa za čakovečku momčad.

U osmom kolu u Zagrebu protiv slabe momčadi TK Chromos ostvarena je pobjeda 6:3 i ubilježena dva boda. Pobjede u pojedinačnim susretima ostvarili su Dejan Žličar, Tomislav Hublin, Bojan Jaklin i Maik Nerer, te Nerer / Zajšek i Jaklin / Stojko u susretima parova.

Susret posljednjeg kola između momčadi TK Samobor i TK Franjo Punčec nije odlučivao ni o čemu. Unatoč tome nije se očekivala visoka pobjeda igrača Punčeca od čak 8:1.  Pobjede su ostvarene u svih šest pojedinačnih susreta (Škvorc, Žličar, Hublin, Stojko, Zanjko i Nerer) te u susretima parova Škvorc / Žličar i Hublin / Nerer.

Adriatic kup: Polufinale Ene Babić

Ponovo zapažen uspjeh za mladu Čakovčanku Enu Babić. Na međunarodnom teniskom turniru iz kalendara Tennis Europe do 16 godina koji je održan u Malom Lošinju Ena je stigla do polufinala gdje je zaustavljena od Ruskinje Poline Golubovskaye rezultatom 62 62. Do polufinala Ena je pobijedila hrvatske igračice Anu Klemar 62 61 i Petru Robić 26 64 63.  

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije