nogomet

NK MEĐIMURJE ČAKOVEC Kreću pripreme za novu sezonu

Pripreme za novu sezonu počinju 15. srpnja, a usvojen je i plan odigravanja pripremnih utakmica

U čakovečkom trećeligašu NK Međimurju održana je sjednica Izvršnog odbora nas kojoj su, kako stoji u priopćenju, svi zaključci donijeti jednoglasno.

U nastupajućoj prvenstvenoj sezonu koja prema još uvijek neslužbenim informacijama počinje 17. kolovoza momčad će i dalje voditi trener Antun Jukić, a njegov će pomoćnik biti nekadašnji igrač Čakovca i Međimurja Andre Silva koji je i u dijelu prošle sezone obnašao ovu dužnost. Pripreme za novu sezonu počinju 15. srpnja, a usvojen je i plan odigravanja pripremnih utakmica.

Prvo slijedi pripremni susret s Slogom Štrigova, u subotu 20. srpnja u Štrigovi, iza toga u subotu 22. srpnja u Čakovcu gostuje mađarski Heviz. Subota 3. kolovoza „rezervirana je“ za susret u slovenskoj Polani s tamošnjim istoimenim sastavom, 6. kolovoza (utorak) na rasporedu je susret s juniorima Međimurja, a u subotu 10. kolovoza Čakovčani gostuju i Novom Marofu kod tamošnjeg istoimenog sastava.

Pripremni susreti zaključit će se gostovanjem u Beltincu kod Bednje u utorak 13. kolovoza nakon kojeg se čeka protivnik u 1. kolu nove prvenstvene sezone.

Protivnik i cijeli raspored Treće lige sjever znati će se nakon Plenuma svih klubova, ovaj puta njih 16 koji će se održati 22. srpnja u Varaždinu, sjedištu Lige.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije