RUKOMET

MRK ČAKOVEC Sve je spremno za pripreme i nadolazeću sezonu

Rukometaši Muškog rukometnog kluba Čakovec s pripremama za novu prvenstvenu sezonu, ovaj puta u najvišem rangu natjecanja Premier ligi počinju u ponedjeljak 22. srpnja

Kratko smo porazgovarali s predsjednikom kluba Željkom Kavranom, kao uvijek bio je realan i konkretan.

– Već na početku priprema od osam za sada dogovorenih pripremnih susreta odigrat ćemo dva vrlo zanimljiva i kvalitetna susreta, oba u Čakovcu. 28. srpnja s rumunjskim prvakom i sudionikom Lige prvaka Constantom, (Bukurešt), a dva dana kasnije s 30. srpnja s prvakom Kine.

– Što se tiče igračkog kadra i tu ima nekoliko izmjena i novosti. Nakon godinu dana vrtio se u naše redovne iz Sesveta, trećeplasiranog sastava Premier Lige Matej Čuk, iz Spačve Vinkovi „dolazi“ Martin Lukac, a Maksimir pastele Zagreb Luka Baković. Razgovara se s još nekoliko potencijalnih pojačanja, o svemu ćemo vas na vrijeme obavijestiti, završio je Kavran.

Kao što je od ranije poznato nova prvenstvena sezona počinje u subotu 7. rujna, Čakovčani u prvom prvenstvenom kolu gostuju u Vinkovcima kod Spačva, a sedam dana kasnije domaćini su „susjedima“ iz Varaždina ekipi Varaždina 1930.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije