IGRAO SE NOGAČ

FOTO Ulica Zrinskih trijumfirala na malonogometnom turniru u Štefancu

U petak i subotu, NK Jadran iz Štefanca organizirao je tradicionalni malonogometni turnir ulica, koji je okupio sedam ekipa

Nakon uzbudljivih i neizvjesnih utakmica, prvo mjesto zasluženo je osvojila ekipa ulice Zrinskih. Drugo mjesto pripalo je veteranima-OPG Jančec, dok su treće i četvrto mjesto zauzele ekipe Braće Radića i Vladimira Nazora.

Osim glavnog turnira, održane su i revijalne utakmice u kojima su mališani iz Škole nogometa Ivanovec-Štefanec te žene iz ekipa Žugica-Štefanec i Zlatica iz Belice pokazale svoje vještine.

Organizacija turnira bila je besprijekorna, a cijelo selo bilo je uključeno u događaj. Članice Udruge žena Štefanec pripremale su fantastične langoše, dok je Draks s obitelji i prijateljima oduševljavao fenomenalnim roštiljem i kebabom.

Za veselu atmosferu pobrinula se grupa Duo IN, koja je prisutne zabavljala oba dana turnira. Dvodnevna veselica ostat će svima u lijepom sjećanju, a organizatori, posebno predsjednik kluba Matija Pavleković, zaslužuju sve pohvale za izvrsno vođenje turnira.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije