sedmi po redu

PETROV TURNIR ŠN Dinamo-Zelenko pobjednik je turnira!

Pod sloganom “I ti si zvijezda” škola nogometa Dinamo-Zelenko organizirala je 6. po redu memorijalni "Petrov turnir" 2024. u spomen na člana njihove škole nogometa Petra Bedića Marića, koji nas je prerano napustio 2019. godine u siječnju, nakon iznenadne i teške bolesti

Do prvog lošeg nalaza i dijagnoze, Petar je trenirao u Školi nogometa Dinamo-Zelenko te je tako u listopadu 2017. godine ponosno odigrao zadnju utakmicu na terenu svog kluba u Domašincu. Već na toj utakmici Petrovi su nalazi, a koje su dobili tek sljedeće jutro, bili izrazito loši, no unatoč niskim trombocitima Petar je hrabro i ponosno trčao terenom.


Upravo zato je ove godine na poleđini majice slogan “I ti si zvijezda”, jer želimo da se djeca prisjete da ništa nije nemoguće i da vjerujemo u njih!


Tisak majici je i ove godine omogućio župan Matija Posavec u ime Županije, kojem su organizatori neizmjerno zahvalni, a svoju majicu svi su dobiti na samom turniru prije otvorenja. Na ovogodišnjem turniru sudjelovale su pet ekipa: ŠN Sloga, ŠN Općine Mala Subotica, ŠN Rudar ŠN Jalžabet iz Varaždinske županije i ŠN Dinamo-Zelenko.


Otvorenje turnira bilo je u 10 sati, da bi nakon odigranih utakmica prvo mjesto osvojila ŠN Dinamo-Zelenko, druga je bila ŠN Sloga iz Čakovca, treći ŠN Rudar-Mursko Središće. Nakon podijele medalja i pehara koje je predala majka Mihaela Bedić nakon čega su svi posjetiti Petra na njegovom vječnom počivalištu. Rođendaonica Alex iz Ivanovca poklonila je besplatno korištenje velikog tobogana za sve posjetitelje na prostoru NK Dinamo Domašinec, gdje se i održava Petrov turnir, a dekoraciju balonima i ove godine je poklonila tvrtka Dominion Nedelišće.


Sama organizacija turnira bila je više nego odlična.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije