NK MLADOST

PRELOG Mladi nogometaš Martin Radiković kreće očevim stopama

Matija Radiković (36), poznati kapetan NK Draškovca i izuzetan nogometaš kojeg bi svaki trener poželio u svojoj ekipi, ponosan je na svog šestogodišnjeg sina Martina koji već pokazuje talent za nogomet

Martin je član NK Mladosti Kometa iz Preloga, a svojim entuzijazmom i ljubavlju prema nogometnoj lopti dokazuje da kreće očevim stopama.

Nedavno je mali Martin sudjelovao na vrtićkoj završnici u Čakovcu, gdje je svojim timom osvojio medalju.

Odmah nakon završetka utakmice, Martin je s medaljom oko vrata otrčao do svog oca kako bi mu se pohvalio ovim velikim uspjehom. Ovaj trenutak bio je poseban i emotivan, ističući snažnu vezu između oca i sina te naslijeđe sportske strasti koja se prenosi s generacije na generaciju.

Matija Radiković, kao iskusni nogometaš i uzor mnogim mladim sportašima, ne krije ponos zbog Martinovih prvih koraka u nogometu. Sa sigurnošću možemo reći da Prelog ima svijetlu nogometnu budućnost pred sobom, uz mlade talente poput Martina Radikovića koji svojim trudom i zalaganjem obećavaju velike uspjehe.

Ova priča o mladom Martinu Radikoviću i njegovom ponosnom ocu Matiji svjedoči o važnosti podrške i ohrabrenja u obitelji, koja je ključna za razvoj mladih sportaša.

Prelog s nestrpljenjem iščekuje vidjeti što budućnost donosi ovom talentiranom dvojcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije