nogomet

KREĆU PRIPREME Kakva je situacija u međimurskim trećeligašima?

Evo što se planira u NK Rudar, NK Graničar i NK Međimurje

NOGOMETNI KLUB RUDAR MURSKO SREDIŠĆE

Nogometaši aktualnog viceprvaka Treće lige sjever Rudara Mursko Središće s pripremama za novu prvenstvenu sezonu počinju 8. srpnja.

-Pripremat ćemo se intenzivno, imamo dobre uvjete i logistiku za to, odigrat ćemo nekoliko kontrolnih susreta i spremno dočekati sve izazove koje „nudi“ nova sezona, ovaj puta s 16 sudionika naše Lige. Važno je da su gotovo svi igrači iz protekle sezone ostali u klubu, s nekoliko pojačanja ponovo ćemo konkurirati za vrh prvenstvene tablice, rekao nam je u kratko razgovoru ambiciozni mladi trener Damir Lepen-Jurak, i dao nam raspored odigravanja pripremnih susreta: 13. srpnja: Budućnost (V), 20. srpnja: Nedeljanec, 27. srpnja: Polana (Velika Polana), 3. kolovoza: Međimurec (Dunjkovec-Pretetinec) i 10. kolovoza Ljutomer. Nova prvenstvena sezona počinje 17. kolovoza.

NOGOMETNI KLUB MEĐIMURJE ČAKOVEC

Iz čakovečkog treće ligaša Međimurja i dalje malo informacija. Obzirom da u javnosti kruže razne i neprovjerene informacije o situaciji u klubu, odgovor smo potražili od novog predsjednika Vladimira Peršića koji je nakon izborne Skupštine s mnogo optimizma najavio iduće akcije.

-Za sada još nema službenog priopćenja kada završimo sve razgovore s igračima za koje smatramo da će biti pojačanja, a riječ je o zadnjem veznom i centarforu kao i obično pozvat ćemo Vas i obavijestiti o rezultatima. Ostale pozicije su manje više riješene – bio je kratak Peršić.

Neslužbene pak informacije „govore“ da je nekoliko igrača već zatražilo ispisnice, neki već i potpisali pristupnice za druge klubove, da je najavio odlazak pomoćni trener, da nisu uspjeli razgovori u Varaždinu oko suradnje s tamošnjim istoimeno prvoligašem, da i neki članovi uprave najavljuju odlazak …

Sve to pod hitno zahtijeva odlučne akcije i odgovore dok još nije kasno. Nadamo se da će predsjednik Peršić to uspješno riješiti i da će pripreme 15. srpnja početi sa što manje nepoznanica i problema.

NOGOMETNI KLUB GRANIČAR KOTORIBA

U Nogometnom klubu Graničar Kotoriba intenzivno se pripremaju za novu prvenstvenu sezonu, pripreme pod vodstvom trenera Maria Piškora počinju u srijedu 10. srpnja s dosta igračkih promjena. U klubu su bili vrlo susretljivi i dali su nam pregršt informacija koje će zanimati sportsko-.nogometnu javnost.

Za sada se zna da su novi igrači Mihael Vlah koji dolazi iz varaždinskog Varteksa, Filip Štritar iz Tehničara Cvetkovec, Dorian Piškor iz juniora Slaven Belupa Koprivnica, Dino Vitković iz Nedeljanca i Renato Kečak iz Podravine Ludbreg. Najavljuje se i dolazak još jednog ili dva igrača, a iz kluba su u druge sredine otišli Jasmin Ramaj, Dominik Burek, Ivan Jendrić, Danijel Brčić i Amara Camara.

Dogovoreni su pripremni susreti s Tehničarom Cvetkovec, juniorima zagrebačke Lokomotive, Borcem Imbriovec i Međimurcem Dunjkovec-Pretetinec, dok povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja sijedi nastup na turniru na kojem će uz Graničar nastupiti i susjedni klubovi: Dubravčan, Vidovčan i Mladost.

Iz kluba najavljuju i radove na polju infrastrukture. Na krovu stadiona postavljena je solarna elektrana čije se puštanje u pogon uskoro očekuje, postavljaju se nove klupe za rezervne igrače i delegata čime će biti upotpunjena slika Sportskog parka u modernom ruhu.

Najavljuju se i novi projekti što se tiče izgradnje pomoćnih igrališta, što će kako kažu u klubu biti veliki pomak na infrastrukturnom polju i poboljšanje i već sada odličnih uvjeta, jer Graničar redovito ugošćuje i organizira pripremne utakmice mlađih hrvatskih reprezentacija koje se prezadovoljne uvjetima i prijemom u Kotoribi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije