NOVE POZICIJE

NK GRANIČAR KOTORIBA Igrači u novim ulogama: Tilošanec i Mustač preuzeli nove pozicije u klubu

Osim odlazaka nekih igrača iz našeg kluba, neki su preuzeli nove pozicije u klubu te ćemo ih i dalje viđati na našim utakmicama

Ivan Tilošanec registriran je u našem klubu 28. kolovoza 2002. godine te je svih ovih više od 20 godina bio pravi ‘vojnik kluba’ te zasigurno jedan od najtrofejnijih igrača našeg kluba.

Ivek je bio kadetski, juniorski i seniorski osvajač Kupa MNS-a te je osvojio i dva seniorska naslova prvaka, kao i jedan juniorski Ivek je uvijek bio pouzdan igrač i vjeran našem klubu, u najsjajnijim trenucima, ali i onim ne tako sjajnima.

Ivan je po struci magistar fizioterapije te je zaposlen u Županijskoj bolnici Čakovec, a od sredine prošle sezone posvetio se i ulozi fizioterapeuta u našoj seniorskoj momčadi. Ivan i dalje trenira sa seniorima te je uvijek na raspolaganju ukoliko zatreba ekipi.

Ivek, hvala na svim lijepim trenucima u dosadašnjoj nogometnoj karijeri, nadamo se da neće biti puno posla u novoj ulozi.

Luka Mustač proveo je u našem klubu dvije sezone i ostavio sjajan pečat kao odličan nogometaš i odličan mladić u osvajanju dvostruke krune, ali pauzirat će s igranjem za naš klub zbog specijalizacije koja će se provoditi u Zagrebu i više se ne može posvetiti treniranju i nogometu.

Naime, Luka je doktor medicine i potpuno je razumljivo i prirodno da mu je posao, edukacija i struka na prvom mjestu. Luka će i dalje obavljati i posao liječnika u našem klubu te ćemo ga i dalje viđati na našim utakmicama. Luka, sretno i ‘rasturi’ na specijalizaciji.

Dečki, hvala na svim lijepim uspomenama te se radujemo daljnjoj suradnji i druženju izvan terena!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije