više od 130 sudionika

SVAKI TJEDAN SPORT JEDAN Iznimno veliki interes za kamp iz nogometa

-Ovako veliki broj djece nismo imali nikada - rekao je voditelj nogometnog kampa u sklopu projekta 'Svaki tjedan sport jedan' Tihomir Blažeka

 I drugog tjedna jubilarnog 20. izdanja Ljetnih sportskih kampova „Svaki tjedan sport jedan“ interes osnovnoškolaca za sudjelovanjem ne jenjava. Tradicionalno je kamp iz nogometa jedan od najposjećenijih, ali ove godine je nadišao sva očekivanja. Nogometni kamp svake godine provodi NK Sloga, a na igralištu u čakovečkom Pustakovcu uvijek je živo. Izuzetak nije ni početak ovogodišnjeg srpnja.

Više od 130 sudionika

„Ima preko 130 sudionika. Imamo ih svih uzrasta, od prvih do viših razreda, od onih koji treniraju nogomet do onih koji su prvi put ovdje, imamo i grupu djevojaka“ objasnio je Blažeka i dodao kako se rad podijelio po uzrasnim skupinama, ali da su zbog broja djece angažirani i dodatni treneri. „Svakog dana ih naučimo nekakvim novim vještinama, a posebno se trudimo da im pripremio zanimljiv i raznovrsni trening“ poručio je i naglasio kako tjedan dana koliko traje kamp je taman dovoljno da se u mališanima dodatno potakne žar za najpopularnijim sportom na svijetu. Nakon kampa ih se poziva da se pridruže redovitom klupskom trenažnom procesu. Organizatori iz Zajednice sportskih udruga Čakovca, koji projekt provode već 20.-tu godinu, kažu kako ih ovakav odaziv veseli i ne čudi. Nakon plivanja, odbojke na pijesku i košarke prošlog tjedna te prijepodnevnog nogometnog kampa zaključuje se kako su i ovogodišnji ljetni sportski praznici pun pogodak.

Kamp iz košarke u ponedjeljak neće biti održan

Drugog tjedna kampova u poslijepodnevnom terminu na rasporedu je košarka, ali organizatori, u dogovoru sa ŽKK Radost koji ga provodi, su zbog najave olujnog nevremena odlučili kako prvog dana kampa, u ponedjeljak on neće biti održan. Kamp će biti od utorka normalno održan u dvorani 1. OŠ Čakovec od 17 do 19 sati.

Upisi na kampove, koji su namijenjeni školarcima s čakovečkog područja traju cijelo ljeto, a vrše se na Gradskim bazenima Marija Ružić Čakovec. Djeci je omogućen neograničeni broj dolazaka na sportske kampove, a dobivaju osvježenje, bočicu za piće i majicu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije