prelog

TURNIR ‘MED FIRMAMA’ Rukometaši Pavlović, Martinović i Kuzmanović uručili nagrade najboljima!

U subotu, 29. lipnja je na terenima rekreacijskog centra DG Sport održan tradicionalni 12. amaterski malonogometni turnir 'Med firmama'

Turnir je okupio 22 ekipe koje su unatoč velikoj vrućini tijekom cijelog subotnjeg popodneva prikazale vrlo dobar mali nogomet.

Nakon susreta po skupinama i utakmica osmine finala i četvrtfinala susret, mjesta u polufinalu izborile su ekipe: AC Jesenović, Zavod za hitnu medicinu MŽ, IM-COMP i Šestan Busch.Titulu je na kraju odnijela ekipa AC Jesenović koja je u finalu bila bolja od ekipe IM-COMP.

Treće mjesto je tek nakon raspucavanja šesteraca osvojila ekipa Šestan Busch.Trenutno se u Prelogu na pripremama za nadolazeće Olimpijske igre nalazi i Hrvatska rukometna reprezentacija, pa su hrvatski reprezentativci: Ivano Pavlović, Ivan Martinović i Dominik Kuzmanović uručili i nagrade najboljim ekipama u malom nogometu.

Uz nogomet, igrao se turnir u odbojci na pijesku Potepuh beach volleyball. Od 16 prijavljenih ekipa najboljom se pokazala ekipa OK Cratis koje je u finalnom susretu pobijedila ekipu Dedina hižica, dok je treće mjesto pripalo ekipi Raspad sistema. Organizatori zahvaljuju svim ekipama na sudjelovanju, a također i vjernim sponzorima bez kojih se turnir ne bi mogao organizirati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije