STRELIČARSKI KLUB KATARINA ZRINSKI

PRVENSTVO HRVATSKE ZA DJECU Streličari Roko Dobranić, Roko Bedič i Teo Vičentijević osvojili medalje

Iz Streličarskog kluba Katarina Zrinski Čakovec nastupilo je 5 natjecatelja a osvojili su 3 medalje

Streličarski klub Grebengradski streličari iz Novog Marofa bio je domaćin Prvenstva Hrvatske u disciplini WA720 za djecu do 14 godina. Na ovom Prvenstvu nastupilo je oko 50 natjecatelja iz klubova čitave Hrvatske.

Po velikoj vrućini mladi streličari pokazali su veliku volju i želju za ostvarivanje što boljih rezultata. Iz Streličarskog kluba Katarina Zrinski Čakovec nastupilo je 5 natjecatelja a osvojili su 3 medalje.

U stilu Olimpijski luk do 10 godina brončanu medalju osvojio je Roko Dobranić, dok je Lena Ciglarić zauzela 4. mjesto. U kategoriji dječaka do 12 godina jako dobro pucao je Roko Bedič i osvojio srebrnu medalju.
U stilu Tradicionalni luk djevojčice do 14 godina Dina Posavec zauzela je 4. mjesto, dok je u kategoriji dječaka do 14 godina Teo Vičentijević osvojio srebrnu medalju.

Za tjedan dana – 7.7.2024. Streličarski klub Katarina Zrinski Čakovec organizira tradicionalni streličarski turnir 900 krugova DRAŠKO MIHINJAČ – ZLATNA STRELA PRELOGA na sjećanje svojeg dragog kolege streličara Draška Mihinjača.

Na ovom turniru se završna finalna raspucavanja za Zlatnu strelu pucaju na jaja koja su postavljena na udaljenostima od 20, 30 i 40 metara, zavisi sa kojom vrstom luka se puca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije