NOGOMETNA ŠKOLA

FOTO Završno druženje polaznika Nogometne škole Općine Mala Subotica

Danas je na igralištu NK Omladinac-Strelec održano završno druženje polaznika Nogometne škole općine Mala Subotica, obilježavajući još jednu uspješnu sportsku sezonu

– Rezultati koje su naše ekipe postigle u protekloj sezoni zbrojeni su i, kao što je već tradicija, vrijeme je da se ti uspjesi dostojno proslave i da se svi sudionici nagrade, istaknuli su organizatori.

Ovaj značajan sportski događaj okupio je polaznike škole, njihove roditelje, simpatizere te vjerne pratitelje i navijače. Uz domaće sudionike, sportsko-zabavna manifestacija bila je obogaćena prisustvom naših sportskih prijatelja iz ŠN Naprijed Cirkovljan te ŠN Dinamo/Zelenko.

Manifestacija je započela u nedjelju, 30. lipnja 2024., u 13:00 sati, pružajući brojne aktivnosti i zabavne sadržaje. Organizatori su se pobrinuli za osvježavajuće napitke i besplatnu hranu za sve goste, dok je za glazbenu podršku bio zadužen DJ Alan, čija je muzika dodatno podigla atmosferu.

Polaznici škole, uz svoje roditelje i prijatelje, uživali su u sportskim aktivnostima i druženju, stvarajući nezaboravne trenutke koji će im ostati u sjećanju.

Ovo završno druženje ponovno je potvrdilo važnost zajedništva i podrške u sportu, ističući koliko je bitno slaviti uspjehe i poticati mlade sportaše na daljnje napredovanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije