MED VULICAMA

NK DRAŠKOVEC Malonogometnim turnirom u Draškovcu dominirali Hemuševčani

Dvodnevni malonogometni turnir “Med vulicama” koji se 28. i 29. lipnja održavao na nogometnom igralištu NK Draškovec, okupio je brojne posjetitelje i igrače

Dvodnevni malonogometni turnir “Med vulicama” koji se 28. i 29. lipnja održavao na nogometnom igralištu NK Draškovec, okupio je brojne posjetitelje i igrače te je NK Draškovec organizacijom ovog zabavnog turnira još jednom pokazao kako su prijateljska druženja uz nogomet, langoše i koju kapljicu razgovora neizostavan dio društvenog života zajednice.

Bogata ugostiteljska ponuda, grupa Vulkan te borba igrača na terenu držali su nogometne navijače na nogama. Navijalo se za svoju ulicu, dobacivalo pošalice, zahtijevalo da se izmijeni sudac (koji je, naravno, uvijek kriv).

Prije nego što su se proglasili pobjednici turnira, na teren su ponosno došli članovi DVD-a Draškovec koji su nekoliko sati prije na Vatrogasnom natjecanju Vatrogasne zajednice Grada Preloga u Oporovcu osvojili nekoliko prvih mjesta.

Nakon čestitanja vatrogascima, na red je došlo proglašenje pobjednika. Treće mjesto zauzela je ekipa “Draškovićeva – Vladimira Nazora”, drugo mjesto zauzela je “Kralja Zvonimira – A. G. Matoša”, a prvo mjesto ekipa iz Hemuševca “Trg Male Gospe – Ul. bana Josipa Jelačića”.

Titulu najboljeg golmana turnira dobio je Goran Slaviček, najboljeg strijelca Hrvoje Kavran, a najboljim igračem turnira proglašen je Goran Slaviček. Pehare najboljima uručili su predsjednik NK Draškovec Miljenko Vadas, predsjednik Mjesnog odbira Draškovec Nino Marđetko te predsjednik Gradskog vijeća Grada Preloga Đuro Ujlaki.

Zabava je trajala duboko u noć, a igrači i navijači bili su složni – najvažnije je podružiti se.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije