BELICA

FOTO Održana prva utrka Općine Belica: Preko 200 trkača sudjelovalo u proslavi Dana općine

U sklopu proslave Dana općine Belica, održana je prva utrka općine Belica, koja je okupila više od 200 trkača

Organizaciju utrke preuzela je ‘TRKA Belica’ uz pokroviteljstvo Općine Belica, a događaj je bio uspješan i dobro posjećen.

Događaj je započeo dječjom utrkom, koja je privukla mnoge mlade natjecatelje i njihove obitelji. Nakon toga, održana je glavna utrka, u kojoj su sudjelovali trkači različitih dobnih kategorija.

Trkači su startali na atletskoj stazi u Belici, a ruta je vodila kroz prirodu uz potok Borščak, preko asfaltiranih puteva i kroz ulice Belice.

Na kraju utrke, najboljim trkačima iz svih kategorija uručene su nagrade koje su dodijelili načelnik općine Belica Zvonimir Taradi i zamjenica općinskog načelnika Marija Prekupec.

Organizacija je bila izvrsna, a članovi TRKE Belica primili su brojne pohvale od sudionika za svoje napore.

Staza 4.2 km: U muškoj kategoriji , najbrži je bio Vedran Rešetar, zatim Tomislav Šalamon, a treće mjesto osvojio je Darko Okreša.

Staza 8.3 km: U muškoj kategoriji, prvo mjesto osvojio je Saša Horvat, drugo mjesto Nikola Šoltić, a treće Goran Marković.

Staza 4.2 km: U ženskoj kategoriji, prvo mjesto osvojila je Ivana Zeljko, drugo mjesto Ana Goričanec, a treće Petra Zdolec.

Staza 4.8 km: Najbrža je bila Dubravka Horvat, zatim Mia Furdi te Violeta Svetec.

Čestitamo pobjednicima!

Svi rezultati utrke dostupni su na internetskoj stranici utrka.com, gdje se trkači i zainteresirani mogu informirati o detaljima natjecanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije